به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ،علیرضا قدرتی در جلسه بازدید نماینده شهرستان از شبکه دامپزشکی قوچان گفت: گوشت قرمز یکی از مهم ترین و با ارزش ترین منابع تامین پروتئین است که به جهت فساد پذیری سریع، تهیه و تولید آن باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام شود.
او افزود : کنترل مسائل بهداشتی در تامین گوشت سالم مستلزم برنامه ریزی صحیح و استفاده از روش های جدید و علمی با تکنولوژی مناسب است.
علیرضا قدرتی با اشاره به اینکه احداث کشتارگاه صنعتی دام در شهرستان مانع از خروج دام زنده از شهرستان و از دست نرفتن ارزش افزوده دام می شود اظهار کرد : این طرح باعث جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک میان انسان و دام و جلوگیری از تقلب می شود.
او خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه جمعیت دام سبک و سنگین شهرستان قوچان به 416629 راس می رسد، تاسیس کشتارگاه صنعتی دام با امکانات و تجهیزات به روز از نیازهای مهم این شهرستان است.
انتهای پیام// ح خ