به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ دکتر شهرام شاکر رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان گفت: اجرای این طرح یکی از اقدامات موثر در افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی می باشد و لیبل گذاری لاشه های دام علاوه بر تضمین سلامت گوشت، گام موثری در جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام و امکان ردیابی محصولات و همچنین دسترسی همشهریان به اطلاعات لاشه ها می باشد.
وی افزود: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشه ها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی می شوند و با حفظ موازین بهداشتی به وسیله خودروهای مجهز به سردخانه به مراکز توزیع حمل می گردند.
وی به اهمیت نظارت کارشناسان دامپزشکی بر روند کشتار و حمل اشاره نمود و گفت: کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است و می تواند منجر به بروز بیماری های مشترک و به خطر افتادن سلامت افراد شود به همین دلیل از شهروندان خواهشمندیم از ذبح دام در خارج از کشتارگاه و یا خرید گوشت های فاقد مهر و لیبل بهداشتی و کشتار شده در خارج کشتارگاه جدا خودداری نمایند.
انتهای پیام/ م