به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید» توسط مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) در قالب پروژهTCP-SNO-3501 با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی استان و جمعی از کارشناسان و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان در محل سالن جلسات اشراق این سازمان برگزار شد.
گفتنی است، ضایعات گوشت در طول زنجیره استحصال تا مصرف در کشورمان طی چهار مرحله کشتارگاه و نگهداری، فرآوری و بسته بندی، توزیع در سطح عرضه و محل مصرف اتفاق می افتد که در این کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش ضایعات در هر کدام از این مراحل تشریح و تبیین شد.
انتهای پیام/ ج