وی با اشاره به بیماری کم خونی بیان کرد: این بیماران برای ادامه زندگی همیشه به دریافت خون نیازمند هستند که اهدای خون و فرآورده های خونی باعث افزایش سلامت این بیماران می شود.
شفقی با بیان اینکه قبل از اهدای خون باید آب بنوشید، تاکید کرد: این امر از بروز حالت تهوع، سردرد و سرگیجه بعد از اهدای خون جلوگیری می کند.
این متخصص خون و انکولوژی با تاکید بر اینکه افراد قبل از اهدای خون باید از مصرف غذاهای چرب و شور خودداری کنند، اظهار داشت: مصرف صبحانه و غذاهای حاوی آهن، پروتیین و ویتامین دار چند ساعت قبل از زمان اهدای خون و فرآورده های خونی بسیار موثر است.
وی با اعلام اینکه افراد کم وزن از اهدای خون خودداری کنند، بیان کرد: بهتر است نوجوانان به دلیل کم سن و سالی، کم وزنی و کاهش توان جسمی از اهدای خون خودداری کنند.
شفقی افزود: اهدای خون افرادی مانند مبتلایان به دیابت، کم خونی، بیماران خاص و انجام رفتارهای پرخطر ممنوع است.
انتهای پیام/