سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جنجال پالم، دامن نوتلا را گرفت/ نوتلا شکلاتی با طعم سرطان!؟

شکلات صبحانه در سبد غذایی مردم ایران راه پیدا کرده و توانسته طرفداران بسیاری پیدا کند اما گمانه‌زنی‌هایی در خصوص محتویات ناسالم این محصول وجود دارد.

مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به مجوزدار بودن نوتلا در کشور در خصوص مسئله وجود پالم در محصولات غذایی گفت: حتی روکش بستنی ها نیز به منظور داشتن پایداری و قوام، سرشار از پالم است و بدون آن به سختی می‌توان روکش ها را ثابت نگه داشت.

وی با تاکید بر وجود برخی فرافکنی ها و چالش سازی ها در خصوص وجود پالم در سایر محصولات غذایی که این‌بار به یکی از برندهای مطرح شکلات (نوتلا) رسیده، ابراز داشت: این گونه حاشیه سازی ها بیشتر ناشی از فضای رقابتی در محصولات غذایی است که این بار روی یک برند محبوب تاثیر گذاشته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران با اشاره به اینکه وجود پالم فقط در محصولات لبنی غیرمجاز است، تصریح کرد: برای تهیه چربی لبنیات که مهمترین زنجیره غذایی روزانه تمام مردم دنیا است، باید از چربی خود محصول (کره) استفاده شود. بنابراین افزودن چربی اشباع و کاملا غیر لبنی دیگری به این محصولات تخلف محسوب می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه پالم باعث تشکیل تومور در بدن نمی‌شود، عنوان کرد: این ماده روغن خرما از نوع نیمه اشباع است که برای ایجاد انسجام بالا و شکل گیری مواد غذایی همچون بستنی، شکلات و نظایر آن استفاده می‌شود.

مصرف بیش از حدپالم برای بدن انسان مضر است زیرا به هر حال نوعی چربی اشباع محسوب می‌شود ولی وجود آن در سایر محصولاتی که زنجیره اصلی تغدیه افراد را شامل نمی شود، بلا مانع است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.