سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

تأثیر به سزای جشنواره بر اصفهان

نوازنده موسیقی سنتی اصفهان گفت: جشنواره موسیقی فجر تأثیرات زیادی در موسیقی استان‌ها به ویژه در اصفهان داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون فراهانی  با اشاره به برگزاری جشنواره موسیقی فجر گفت: حضور اهالی موسیقی اصفهان در جشنواره موسیقی فجر همیشه پررنگ بوده است و تا جایی که اطلاع دارم بچه‌های هنرستان موسیقی مقام اول گروه نوازی را آوردند.

وی افزود: جشنواره موسیقی فجر تأثیرات زیادی در موسیقی استان‌ها به ویژه در اصفهان داشته است، این جشنواره باعث شده هنرمندان اصفهانی به روزتر باشند و از نزدیک شاهد تحولات موسیقی تهران و دنیا باشند.

 این نوازنده اصفهانی خاطر نشان کرد: حضور موسیقی‌دان‌های اصفهانی در این جشنواره و آشنا شدن با فرهنگ رفتاری که در بین بزرگان موسیقی وجود دارد باعث می‌شود تا مقداری رقابت‌ها زیباتر شوند و از بدرفتاری‌هایی که چند سال اخیر در بعضی مجامع موسیقی اصفهان شاهد بودیم کاسته شود.

وی عنوان کرد: یکی از دلایل کنار ایستادن من در این سال‌ها همین رفتارهای ناشایست در بین این هنرمندان است؛ بعضی از این افراد فکر می‌کنند تا یک نفر در موسیقی جایگاهی پیدا می‌کند دارد حق آن‌ها را می‌خورد در حالی که باید در دیدگاه‌ها برکت وجود داشته باشد و این نکته را در نظر گرفت که هر کسی سبک و سیاق خود را دارد و به قول قدیمی‌ها هر گلی یک بویی دارد.

فراهانی خاطرنشان کرد: تجربه جشنواره موسیقی فجر مخصوصاً برای جوان‌ترهایی که کم تجربه تر هستند جالب است، چرا که با شخصیت‌های موسیقی کشور و دنیا که اکثراً در تلویزیون و اینترنت دیده بودند از نزدیک آشنا می‌شوند و اگر این اتفاق دوطرفه شود به نتیجه بهتری نیز می‌رسد.

وی بیان کرد: پیشنهاد می‌کنم مثل جشنواره کودک  که در سال‌های قبل برگزار می‌شد جشنواره موسیقی با عنوان تکمیلی در اصفهان برگزار شود؛ به طور مثال با توجه به اینکه موسیقی اصفهان در تک ‌نوازی حرفی برای گفتن دارد جشنواره موسیقی با رویکرد تک ‌نوازی در اصفهان برگزار گردد تا هنرمندان تهران و سایر استان‌ها نیز به اصفهان بیایند.

این نوازنده موسیقی سنتی اصفهان گفت: این را نباید نادیده گرفت که اصفهان پایتخت فرهنگ و هنر است و نباید فقط پایتخت سیاسی کشورمان را ببینیم و از پایتخت‌های دیگر کشور ساده بگذریم، کما اینکه در ترکیه این اتفاق به خوبی رخ داد و در حال حاضر شاهد هستیم که این کشور استانبول را به عنوان پایتخت تجاری و فرهنگی انتخاب کرد تا حدی که از موسیقی ترکی با عنوان «موسیقی ترکی استانبولی» یاد می‌شود، در حالی که پایتخت سیاسی ترکیه آنکارا است.




انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.