سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نارسایی‌های تیروئیدی را بهتر بشناسید/ محلول سکنجبین و عسل معجزه طب سنتی

یک پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: اختلالات تیروئیدی کاملا ریشه عصبی داشته و عموما در بانوان مشاهده می‌شود.

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: کم‌کاری تیروئید بیشتر در خانم ها اتفاق می افتد و وقتی فعالیت غده تیروئید کاهش می یابد، سوخت و ساز بدن کم شده و فرد دچار اضافه وزن، یبوست و نفخ معده و اختلال در اعصاب می شود و همچنین غده تیروئید بیش از حد متعارف بزرگ می شود.

وی با بیان اینکه کم کاری تیروئید عوارضی بیش از پرکاری تیروئید دارد، تصریح کرد: کسانی که در محیط های پرتنش بوده و از فشارهای عصبی رنج می‌برند، بیشتر مستعد کم کاری تیروئید هستند و پرکاری تیروئید موچب تیره شدن رنگ پوست، لاغری، کم خوابی، تحرک زیاد و افزایش حرارت بدن شده و از علائم آن است.

این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: در طب سنتی استفاده از میوه های انجیر، زیتون، سکنجبین و عسل علاوه بر اینکه ملین بوده و سبب پاکسازی روده می شود برای اختلال تیروئید می شود.

حیدری تاکید کرد: در افراد مبتلا به کم کاری تیروئید، مصرف گیاه دارویی چشوم 10 تا 15 عدد در روز علاوه بر اینکه دارای خاصیت لاغرکنندگی بوده، فعالیت غده تیروئید را بیشتر می کند.

وی افزود: افراد مبتلا به کم کاری تیروئید نباید از غذاهای کاهنده سوخت و ساز بدن از جمله چای سیاه، روغن ها و نمک های صنعتی، کلم، ترشی، بادام زمینی و سرکه استفاده کنند.

این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: کم کاری تیروئید در حالت حاد سبب ایجاد فشارخون عصبی و نوسان چربی خون شده که استفاده از میوه جات در کنار داروهای طب کلاسیک در این بیماران توصیه می شود. در افراد مبتلا به پرکاری تیروئید مصرف گیاه درمنه ترکی برای تنظیم فعالیت غده تیروئید مفید است.

حیدری با اشاره به اینکه روند درمان مشکلات تیروئید طولانی است، بیان کرد: اختلالات تیروئید کاملا دارای ریشه عصبی بوده و به شیوه زندگی اشخاص بستگی دارد. اختلالات تیروئید عموما در خانم های رده سنی 35 تا 40 سال و در دوران یائسگی بیشتر مشاهده می شود.

وی یادآور شد: افراد مبتلا به اختلالات تیروئید باید از محیط ها پرتنش و استرس‌زا، محیط های بسته و صنعتی دوری کنند. این افراد باید مصرف مواد غذایی صنعتی را به حداقل رسانده و از غذاهای دارای فیبر و نان جو استفاده کنند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سام
۱۹:۱۰ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
پرکاری شدید ترویید دارم چه غذاهای ضرر دارد.ممنون از لطف تون..