این مقام قضائی با بیان اینکهطرح هر مسجد یک حقوقدان با همکاری سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمان اجرایی شده است،افزود: آمادگی خوبی در دستگاه قضائی برای اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد:حدود 35 تا 40 قاضی برای اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان دعوت به همکاری شده اند که بیش از 30 قاضی برای همکاری در اجرای آن اعلام آمادگی کرده اند.
حجت الاسلام اسدی با اشاره به اینکه این طرح در گذشته به صورت آزمایشی در 20 مسجد اجرا شده است، گفت: این طرح نتایج بسیار خوبی را به دنبال داشته است.
وی بیان کرد: در این طرح به دنبال آن هستیم که اطلاعات لازم درباره روابط حقوقی به مردم ارائه شود تا نیازی به مراجعه آنها به دستگاه قضائی وجود نداشته باشد.
وی یادآور شد: روحانیون همواره فرصتی بعد از نماز را در مساجد حضور دارند تا مشکلات و درخواست های مردم را شنیده و برای رفع آنها اقدام کنند.
معاون دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اینکه برخی از مشکلات مردم در مسائل حقوقی است، اظهار کرد: گاهی اشک مومنان و متدینین را در مراجع قضایی شاهد بوده ایم که به دلیل نداشتن آگاهی از مسائل حقوقی با مشکل مواجه شده اند.
وی بیان کرد: باید راهکارهای حقوقی در انجام معاملات، اسناد تجاری، دیه جراحت و مسائل حقوقی را به مردم آموزش دهیم تا از بروز مشکلات بعدی برای آنها جلوگیری شود و ارائه این آموزش ها در مساجداز اهمیت ویژه ای برخوردار است.
حجت الاسلام اسدی به لزوم آموزش مهارت های زندگی درجامعه اشاره و عنوان کرد: روحانیون باید با فراگیری ابعاد آموزشی مهارت های زندگی و تطبیق ان با موارد مطرح شده در دین و شرع، در راستای تحکیم بنیان خانواده ها اقدام کنند.
وی یادآورشد: در پرونده هایی شاهد بوده ایم که خانواده های متدین نیز به دنبال یک اشتباه فرزند خود با مشکلات متعددی روبرو شده اند که با نظارت دقیق بر رفتار فرزندان این مشکلات کاهش می یابد.
وی بیان کرد: حوادث ناشی از کار یکی دیگر از مواردی است که بی اطلاعی افراد از قانون کار موجب می شود که مشکلات بعدی برای آنها ایجاد شود.
انتهای پیام/ی