سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عادل آذر از علت پرداخت حقوق های نجومی پرده برداشت

رئیس دیوان محاسبات کشور در سومین همایش ملی استانداردهای حسابداری از دلایل پرداخت حقوق های نجومی سخن گفت.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور در سومین همایش ملی استانداردهای حسابداری بخش عمومی، اظهار داشت: بررسی‌ها از اوضاع حسابرسی  کشور نشان دهنده این است که در حوزه نظارت مشکل و آسیب‌های جدی وجود دارد که موجب وقوع تخلفات مختلفی شده است.
 
وی تصریح کرد: نمی توان منکر نظارت دستگاه‌های ناظر شد و طبق نتیجه تحقیقات بین المللی اگر دستگاه‌های نظارتی وجود نداشتند تخلفات،  انحرافات و فسادها تا 200 برابر افزایش پیدا می کرد.
 
رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به چالش‌ها و آسیب‌های نظام حسابداری و حسابرسی در بخش عمومی بیان کرد: با توجه به تصدی‌گری دولت در اجرا، شرایط برای رانت خواری و فساد فراهم شده است.
 
عادل آذر هماهنگی دستگاه‌ها برای بهبود استاندارد سازی حسابرسی‌ها را الزامی دانست و گفت: کنترل‌های داخلی بطور کامل اجرایی  نشده یا مدیران آنها باور ندارند و با استانداردسازی بودجه می‌توان شاهد شفافیت صورت‌های مالی و کاهش موازی کاری و هدر رفت هزینه‌ها بود.
 
وی با تاکید بر هم راستایی و هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، بیان کرد: در فرمان 8 ماده‌ای رهبری بر ایفای نقش صحیح  دستگاه‌ها تاکید شده است.

رئیس دیوان محاسبات کشور عنوان کرد:‌ بسیار مطلوب بود که گزارش مشترک با امضای سه قوه برای پرونده‌ حقوق‌های نا متعارف ارائه دا می‌شد.

عادل آذر به لزوم اجرای سیستم‌های هوشمند حسابرسی اشاره کرد و بیان داشت: هوشمند سازی نظام‌های حسابداری و حسابرسی الزامی است و اگر این سیستم در سال‌های پیش شروع بکار می کرد به مدیران هشدارهای لازم در خصوص امکان بروز حقوق‌های نا متعارف ابلاغ می شد.
 
وی در پایان تاکید کرد: برای جلب اعتماد مردم و بهبود نظارت‌ها و حسابرسی‌ها، استقرار نظام استاندارد حسابداری بخش عمومی ضروری است.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۳ ۲۹ دی ۱۳۹۵
خب اگر انها خدوم و مومن و متعهد هستند چه لزومی به نظارت است چون به اخرت و حرام و حلال هم اعتقاد دارند و دزدی نمیکنند
اميني
۰۰:۲۲ ۲۵ دی ۱۳۹۵
باعرض سلام مگه ميشه عده اي از روئسا حقوقهاي نجومي بگيرن بد نهادهاي نضارتي بي اطلا ع بوده باشن اگه اين جريان اطلاع رساني نميشد اين نهادها هيچ کاري بهشون نداشتن
ناشناس
۱۹:۴۳ ۲۴ دی ۱۳۹۵
آقای دکتر رئیس سازمان دیوان محاسبات بهتراست به وظیفه خود عمل میکردی
ناشناس
۲۳:۴۴ ۲۲ دی ۱۳۹۵
آقا همش حلاله ول کنید.
ag_ra_b
۲۱:۱۵ ۲۲ دی ۱۳۹۵
والاه پرده ای برداشته نشد همون حرفهای همیشگی بود دیگه
ناشناس
۱۹:۵۱ ۲۲ دی ۱۳۹۵
فقط یه چی رو برا من مشخص کنن
این لایحه جدیدی که از طرف دولت سقف حقوق رو 20 میلیون اعلام کرده چطور عطف بما سبق شده و مدیران نجومی بر این اساس سنجیده شدن؟؟؟؟؟
چرا بر اساس قانون قبلی که نهایت حقوق 5-6 میلیون میشد محاسبه نشده؟؟؟
ناشناس
۱۹:۴۱ ۲۲ دی ۱۳۹۵
نوشداروبعدازمرگ سهراب..الان فساد درختی ریشه داروتنومند شده.
ناشناس
۱۹:۰۹ ۲۲ دی ۱۳۹۵
پزشک عمومی بالای 165 میلیون تومان و دندانپزشک بالای 200 میلیون تومان در سال 94، در تامین جتماعی حقوق و کارانه دریافت کرده اند. چه کسی پاسخگوست؟