به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ محمدعلی محسنی پور كارشناس بهداشت محیط مركز بهداشت شیراز گفت: در بازدید از یك باب واحد صنفی عمده فروشی لبنیات و با توجه به مشكوك شدن به حجم زیادی از پنیر كه در شرایط دمایی نامناسب نگهداری می شد، نسبت به نمونه برداری اقدام شد.
وی با بیان اینکه اداره غذا و داروی دانشگاه در پاسخ آزمایش های انجام شده، مواد را غیرقابل مصرف اعلام کرد، افزود: با توجه به آلودگی میكروبی مواد کشف شده، نسبت به تشكیل پرونده قضایی اقدام شد.
محسنی پور گفت: به دنبال آن با دستور مقام قضایی، 350 بسته 400 گرمی و 355 بسته 200 گرمی از محصول، معدوم شد.
انتهای پیام/ن