سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لرستان؛

اجرای تنها 36 طرح در منطقه ززوماهرو شهرستان الیگودرز

مشاور طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی ززوماهرو الیگودرز گفت: از سال 86 تا 94 تنها 36 پروژه در این منطقه اجرا شده که بیشترین آن با 11 طرح مربوط به راه و شهرسازی و پس از آن آب وفاضلاب روستایی و بهداشت است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ؛ بوچانی گفت: جمعیت شهری این منطقه یکهزار و 553 و جمعیت روستایی آن بیش از 9 هزار نفر است.

وی با اشاره به وجود 821 چشمه در منطقه ززوماهرو افزود: از این تعداد 272 دهنه در دهستان ماهرو شناسایی شده که با توجه به برخورداری از آب های سطحی، این منطقه ظرفیت توسعه دامداری و آبزی پروری را دارد.

وی محدودیت اراضی کشاورزی، فرسایش خاک، بیکاری بالا و عدم انجام مطالعات جامع اقتصادی را از مشکلات این ناحیه برشمرد و گفت: در حال حاضر تنها 24 روستای منطقه معادل 16 درصد دارای طرح هادی هستند.

بوچانی با اشاره به وجود 100 روستا در یک دهستان منطقه بنام ماهرو گفت: با توجه به استقرار سکونتگاهها در ارتفاعات، خدمات رسانی به مردم سخت است.

وی افزود: 58 درصد سکونتگاهها از 123 روستا در بیش از 15 درصد شیب واقع شده اند.

مشاور طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی ززوماهرو الیگودرز گفت: 781 کیلومتر جاده درون بخشی در منطفه احداث دشه که 426 کیلومتر آن خاکی و مالرو است.

بوچانی با اشاره به تدوین826 طرح پیشنهادی برای اجرا در این ناحیه افزود: خدمات آموزشی ناهمگون بوده و در دهستان ماهرو و بخشی از زز شرقی دختران تا پایه پنجم ابتدایی را به صورت مشترک نحصیل می کنند و پس از آن از ادامه تحصیل باز می مانند.

وی گفت: به دلیل ساختار محیطی، 4.2 کل اراضی منطقه برای توسعه روستایی، شهری و صنعتی مناسب بوده و 90 درصد در منطقه نامناسب و کاملا نامناسب قرار دارد.

وی با اشاره به مستعد بودن 28 درصد این پهنه برای پرورش آبزی پروری افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، طی یک بازه 15 ساله، 844 پروژه با اعتبار بیش از سه هزار و55 میلیارد ریال برای توسعه منطقه ززو ماهرو پیشنهاد شده است.

با تصویب دولت در بهار 1390 روستای شول آباد سفلی مرکز بخش ززوماهرو از توابع شهرستان الیگودرز در لرستان پس از تجمیع با روستاها و نقاط جمعیتی شول آباد علیا، دلسوران، درخت چمن، آثار، سرلک، خدادادکش علیا و سفلی از توابع همین بخش به شهر تبدیل و به عنوان شهر شول آباد شناخته شد.

انتهای پیام /م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.