به دنبال این موضوع وزارت تحصیلات عالی کشور هیاتی را جهت بررسی این موضوع توظیف کرد.
فیصل امین، سخنگوی این وزارت به تلویزیون ۱ گفت که بررسیهای هیات موظف این وزارت نشان میدهد که آنچانی که گفته میشد، بحث افراطیت در این مضمون وجود نداشت.
به گفتهی او، در هر مضمون امکان موجودیت ابهام و مشکل می تواند وجود داشته باشد.
آقای امین افزود که وزارت تحصیلات عالی تلاش دارد که برای مضمون ثقافت اسلامی یک کتاب و یک نصاب واحد در سراسر افغانستان ایجاد شود که در این مورد تصمیم نهایی گرفته و مواد نیز جمعآوری شده است.
حفیط منصور در پارلمان اظهار داشته بود: جوان ۱۸ یا ۲۰ سالهی افغان که دست به اعمال هراسافگنی میزند، از تبلیغهای مکتب، مدرسه، دانشگاه و رسانههای خود ما به این باور رسیده است.
وی تصریح کرده بود:من همیشه از نیروهای امنیتی و دفاعی کشور انتقاد کردهام که آنان چرا جلو حملههای هراسافگنی را کمتر میگیرند. این انتقاد سرجایش درست است، ولی بخش بزرگ اعمال هراسافگنی به وزارتخانههای ارشاد و اوقاف، تحصیلات عالی، اطلاعات و فرهنگ، وزارت معارف، شورای سراسری علما بر میگردد. بیشتر مسجدهای ما فکر افراطی پخش میکند.
وی هشدار داده بود: ثقافت اسلامی همین اکنون در دانشگاههای افغانستان هراسافگن تربیت میکند و به این مورد تا اکنون توجهی زیادی نشده است.
پس از مطرح شدن این موضوع از سوی آقای منصور، هرچنداعضای مجلس نمایندگان از او پشتیبانی کردند، ولی با واکنش وزارت حج و اوقاف مواجه شد و سپس وزارت تحصیلات عالی کشور برای روشن شدن این موضوع هیاتی تعیین کرد.
انتهای پیام /