سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کوبیده‌های ارزان قیمت از چه گوشتی تهیه می‌شوند؟

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت گفت: در برخی نقاط شهر شاهد عرضه هر پرس کوبیده به قیمت 5 هزار تومان و یا دو هزار تومان هستیم که با پوست مرغ تهیه می شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر حسینی در پاسخ به این پرسش که چرا در نقاط مختلف شهر نرخ‌های متفاوتی برای غذا وجود دارد، گفت: در بحث غذا مهم‌ترین مساله کیفیت مواد اولیه است و پس از آن محیط کار و کارگری که این کار را انجام می دهد مهم است، مساله این است که مواد اولیه در بازار گران است و از ابتدای سال به دفعات شاهد افزایش قیمت برنج، گوشت ومرغ هستیم که این مساله کار واحدهای عرضه کننده غذا را تحت تاثیر قرارداده است.
 
وی افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم برنج ایرانی 13 تا 14 هزار تومان است؛ اما برنج هندی 4 هزار تومان است بنابراین انتخاب مواد اولیه برای واحدهای عرضه کننده سخت است و در نتیجه وقتی مواد اولیه مطلوب نباشد نتیجه کار نیز مناسب نیست.
 
حسینی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوساله بیان داشت: نرخ هر کیلوگرم این محصول 35 هزار تومان است ؛ اما در برخی نقاط شهر نرخ آن 10 هزار تومان است و مشخص نیست این گوشت با چه کیفیتی عرضه می شود و در نتیجه در نقاطی از شهر شاهد عرضه هر پرس کوبیده به قیمت 5 هزار تومان و یا حتی دو هزار تومان هستیم.
 
او افزود: برخی با مراجعه به واحدهای فروش درخواست تمیز کردن و قطعه قطعه کردن مرغ را دارند و مغازه دار این کار را انجام می دهد؛ این واحدها پوست و یا اضافه های مرغ را نگه میدارند و به برخی واحدهای پخت غذا می فروشند. این واحدهای متخلف این مواد را با مواد دیگری مخلوط کرده و تحویل مشتری می دهند.اینها مواد تشکیل دهنده همان غذای 3 هزار تومانی است.باید غذاهای ارزان قیمت را آنالیز کرد تا متوجه شوند چه ضررهایی را برای روده و معده مصرف کننده به دنبال دارد.
 
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در ادامه با اشاره به عرضه غذا در خیابان و توسط دستفروش ها بیان داشت: گاهی اوقات در خیابان شاهد عرضه غذای خانگی توسط ماشین ها هستیم، مثلا پشت پراید نوشته غذای خانگی 5 هزار تومان، این غذاها بدون نظلارت بهداشتی است و مشخص نیست در کجا طبخ شده است.زمانی که به این مسائل اعتراض می کنیم این بحث را مطرح می کنند که اگر مانع فعالیت زنان دستفروشی شویم که غذا عرضه می کنند ممکن است زمینه را برای کارهایی خلاف عرف فراهم کنیم، این توجیه درستی نیست و نباید با این کار با جان مردم بازی کرد.
 
حسینی تاکید کرد: مشکلات متعددی داریم که متاسفانه به آن توجهی نشده است، فروشنده های کنار خیابان تحت نظارت ما نیستند اتحادیه 944 عضو ثابت دارد که بهداشت و اماکن آنها را تایید کرده است. محیط کار آنها بررسی شده است ودر محل کارآنها دوربین مدار بسته نصب شده و کار آنها تحت نظارت و کنترل است.

 
منبع: ایلنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۹ ۲۰ دی ۱۳۹۵
کیه که بررسی کنه
ناشناس
۰۵:۳۱ ۱۹ دی ۱۳۹۵
ما که حقوقمون 812000 تومنه مجبوریم برای اینکه زنده بمونیم از کباب های ارزون قیمت بخوریم
پیمان
۰۳:۳۰ ۱۹ دی ۱۳۹۵
کیفیت واقعی رو توی سلف دانشگاه ها تجربه کنین
ناشناس
۰۱:۱۸ ۱۹ دی ۱۳۹۵
از کجا معلوم گروناشم پوست مرغ نباشه.؟
ali
۰۰:۰۳ ۱۹ دی ۱۳۹۵
شکم گرسنه این حرفا سرش نمیشه..همه دوست دارن قضای خوب بخورن.اما با این قیمتها مگه مردم کشور من میتونن تغذیه خوب داشته باشن.دلتون خوشه
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۸ دی ۱۳۹۵
واقعا خوردن غذاهای بیرون از منزل نوعی خودکشی است
حمید
۱۹:۲۰ ۱۸ دی ۱۳۹۵
فکر می کنید مقصر کیه ...؟ماکه به خاطر درامد کم دنبال جنس ارزون هستیم ؟
بهروز
۱۹:۰۳ ۱۸ دی ۱۳۹۵
من خودم از این جوجه کبابها خوردم هیچ مشکلی نداری
محمد
۱۸:۴۳ ۱۸ دی ۱۳۹۵
اولا به این اقا عرض کنم که هیچکدام از چلو کبابیها گوشت سی و چهل هزار تومان نمیخرد حتی ان کبابی که پرسی شصت هفتاد غذا میفروشد. اگر پوست مرغ را به جای گوشت کباب میکنند پس اتحادیه چه کار هست .
غذاهای خانگی در خیلی موارد هم اشتغال ایجاد کرده اندو هم خیلی از انها کیفیت خوبی دارد . وقتی هم حساب میکتی پرسی پنچ تومان یکهزار تومان هم سود دارد با مواد ادلیه کیفیت خوب .
میثم
۱۸:۲۴ ۱۸ دی ۱۳۹۵
سلام بررئیس اتحادیه چلوکباب وخورشت،آقای عزیز،شماکه ندیده میگین غذاهای خونگی که توسط دستفروشهاعرضه میشه بدون نظارت بهداشتی هس ازکجامیدونین که بهداشتی نیس،شما برین رستورانایی که کباب دوتومنی به قول خودتون باپوست مرغ میدن رو روشون نظارت کنین