سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مذاکره «شکوه یک زندگی» برای ساخت آوا و نواهای فولکلور مازندرانی

مجموعه تلویزیونی «شکوه یک زندگی» با سپری کردن 30 درصد از تصویربرداری، وارد مذاکره با خوانندگان بومی استان مازندران شده است.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی این پروژه؛ مجموعه تلویزیونی «شکوه یک زندگی» به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در 15 قسمت، 45 دقیقه‌ای در دست تولید و برای ساخت موسیقی وارد مذاکره با خوانندگان استانی شده است.
 
امیر رجبی آهنگساز این مجموعه تلویزیونی با سفر به استان مازندران، وارد مذاکره با خوانندگان استانی برای ضبط نواهای فولکلور بومی می‌شود.
 
تولید در خانه پدري نارگل در روستا و در سالهاي 46 و 56 به اتمام رسيده و گروه در محله رودبار قديم و در لوكيشن مدرسه مشغول بكار هستند.

زماني كه نارگل براي كمك به تدريس دانش آموزان به عنوان معلم كمكي در روستا مشغول شده است. يحيي همسر او كه معلم روستاست مدتي ست به عنوان نيروي داوطلب، در جبهه ها در گير عمليات خيبر شده است.

گروه پس از اتمام كار در روستا به قسمت های قديم شهر بهشهر براي ادامه كار ميرود.
 
گروه کارگردانی و بازیگری این روزها وارد خانه پدری نارگل در روستایی از توابع بهشهر شده و داستان خود را سال 46، زمانی که نارگل تنها 10 سال دارد و مادرش از دنیا رفته و تنها دختر ناصر خان احساس تنهایی می‌کند و بسیار غمگین است، روایت می کند.
 
ناصرخان که نقش او را عبدالرضا اکبری ایفا می‌کند، در پی ایجاد آرامش و تقویت روحیه‌ امید به زندگی و آینده، برای تنها دخترش نارگل است. از طرفی شهلا (مریم کاظمی) و شهروز (مزدک رستمی) خواهر و برادری که مورد مهر ناصرخان قراردارند، فرصتی پیدا کرده اند تا در این دوره و با توجه به تنهایی و غم نارگل، به ناصرخان و زندگی او بیش از پیش نزدیک شوند.
 
در این لوکیشن که حدود 10 روز تصویربرداری پیش بینی شده روایت سالهای 46 و 56 به تصویر کشیده خواهد شد. 10 سالگی نارگل و 18 سالگی او بعدها با شکل گیری عشق نارگل به یحیی (حسام محمودی، معلم روستا) و رقابت شهروز (مزدک رستمی) برای تصاحب نارگل و نزدیکی بیشتر به ناصرخان، تداوم خواهد یافت.
 
روایت «شکوه یک زندگی» به کارگردانی رضا بهشتی و تهیه‌کنندگی امیرعباس کنی در فضای روایی سالهای 1346 تا 1362 در سه مقطع زمانی آغاز شده و در تکریم همسران شهدای جاویدالاثری است که با استقامت و امیدواری برای رسیدن خبر و نشانه ای از عزیزانشان،‌ سالها به تنهایی بار زندگی خود و فرزندانشان را به دوش کشیدند و در اصل آنها بودند که شکوه یک زندگی را به عرصه نمایش گذاشتند.
 
نسخه اولیه فیلمنامه‌ این مجموعه تلویزیونی به قلم شعله شریعتی نوشته و مرجان اشرفی زاده، فیلمنامه نهایی را به نگارش درآورده است.
 
در این مجموعه بازیگرانی چون؛ بیتا سحر خیز (نارگل) ، نازنین فراهانی (حلما)، عبدالرضا اکبری (ناصر)، مریم کاظمی (شهلا)، حسام محمودی (یحیی)، مزدک رستمی (شهروز)، سوگل طهماسبی (وارش) ، کوروش سلیمانی (علی) ، الهام جعفرنژاد (نجمه)، طوفان مهردادیان (بهرام عمو) ، مینا نوروزی فر، ساقی زینتی، مهری آل آقا و تعدادی دیگر بازیگران استانی مازندران امیر بابازاده در نقش عباس، سید حسن حسینی، نیلوفر غلامی، سید ابراهیم عمادی، سعدالله ولی زاده، رجبعلی بریمانی، منوچهر عموزاد، امیر قلی پور، محمدجواد رحمانی آلاشتی، ماهروز نژادی، حمیدرضا بختو، برهام اخلاقی، ايمان توکل به ایفای نقش می‌پردازند.
 
همکاران در این مجموعه تلویزیونی عبارتند از:

طراح و تهیه کننده : امیرعباس کنی، نویسنده فیلمنامه اولیه : شعله شریعتی، نویسنده فیلمنامه نهایی : مرجان اشرفی زاده، کارگردان: رضا بهشتی، مجری طرح و مدیرتولید : مسعود انتظاری، مدیر برنامه ریزی: بهرام ملکی علوی، دستیار کارگردان: محمد عزیزی، منشي صحنه: سحر عقيقي، طراح صحنه و لباس: علی مربی، طراح چهره پردازی: مهرداد قلی پور، مدیر تصویربرداران: عبدالله عبدی نسب، مدیر صدابرداری:عبدالرضا حیدری، مدیر تدارکات : محسن ولدخانی ، ساخت موسیقی : امیر رجبی، كارگردان پشت صحنه : علي نعمت اللهي، عكاس مهرزاد خليقي، روابط عمومی: محدثه نعمتی.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.