به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت ،علیرضا همتی عصر امروز در نشست کارگروه اشتغال رودبار در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: طرح اجرا شده در روستای اسطلخ جان رودبار که در کل کشور یاد میشود به ما ثابت کرد که میتوانیم روستای بدون بیکار داشته باشیم.
مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید گفت: از آنجا که واحدهای صنعتی سرمایه زیادی را میطلبد و اشتغال محدود ایجاد میکند راه اندازی کسب و کار خرد از سیاستهای دولت است که سرمایهگذاری کم و اشتغال خوب ایجاد میکند.
وی با اشاره به خارج شدن شهر لوشان از مسیر عبوری رشت - قزوین در پی بهره برداری آزاد راه این مسیر گفت: در سفر امروز و بازدید از شهر پیگیر همفکری برای اشتغال و ایجاد فرصتهای جدید شغلی در لوشان هستیم.
همتی با اشاره به اینکه باید به مردم خدمات کسب و کار ارائه کنیم و مسافران عبوری از آزاد راه را به داخل شهر هدایت کنیم افزود: بسیاری از روستاها را مورد حمایت قرار دادهایم و باید تبلیغ کنیم و الزاماً تولیدات را فقط در محل عرضه نکنیم.
مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه نگاه جدید اشتغال دولت بر اساس امکان سنجی و قابلیتهای منطقه است اعلام کرد: باید راهکاری ایجاد کنیم تا مردم را به میدان کار و تلاش بیاوریم.
میرغضنفری فرماندار رودبار هم در این نشست گفت: طرح رونمایی از روستای بدون بیکار کشوری، اسطل جان با 40 میلیارد ریال اعتبار انجام شده است که با این میزان اعتبار برای 160 نفر فرصت شغلی فراهم شده است.
وی همچنین از رونمایی حلیمه جان بهعنوان دومین روستای بدون بیکار رودبار در دهه فجر خبر داد و گفت: این روستا قابلیتهای اشتغال در زمینههای بومگردی، دامپروری، پرورش ماهیهای سردآبی و گرم آبی، تولید سبزیجات و دیگر تولیدات را دارد.
میرغضنفری مسئله اشتغال را از اولویتهای شهرستان رودبار برشمرد و گفت: بیشترین نشستها و پیگیریهای من در طول خدمت در این شهرستان مربوط به اشتغال است.
فرماندار رودبار افزود: از نگاه اداری، نگاه به توانمندیهای منطقه تغییر کرده است و تلاش میکنیم بر اساس توانمندیهای بالقوه و بالفعل و بهرهگیری از ظرفیت دانشگاه، اشتغال دانش محور و مولد ایجاد کنیم.
علی شیخ الاسلام مدیر صندوق کارآفرینی امید گیلان نیز در این نشست اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید هزار و 547 میلیارد ریال اعتبار در گیلان پرداخت کردهایم که این میزان، رشد دو تا سه برابری را در پرداخت تسهیلات نشان میدهد.
وی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید گیلان نمونهسازی و الگوسازی میکند افزود: در اسطلخ جان جوانان دانشگاهی، دامپروری و پرورش ماهی انجام میدهند و در فتحکوه بادام زمینی کشت میشود که همراه با محصول فندق رودبار نیاز به فرآوری و بسته بندی است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گیلان با اشاره به عرضه روغن زیتون تولیدی رودبار گفت: این روغن را با بسته بندیهای مختلف و روشهای نوین میتوان وارد فرهنگ غذایی خانوادهها کرد و افزایش مصرف سرانه آن را موجب شد.
انتهای پیام / ع