سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عجیب و غریب‌ترین فست‌فودهای 2016

از لاک‌ناخن با طعم مرغ کنتاکی تا فست فود چی‌توز طلایی+تصاویر

غذاهایی که در زیر مشاهده می‌کنید عنوان عجیب‌ترین فست فودهای سال 2016 را از آن خود کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ خبرگزاری دیلی میل به تازگی در مطلبی به معرفی عجیب‌ترین فست فودهای سال 2016 پرداخت؛ از لاک‌های ناخن با طعم مرغ های سوخاری کی اف سی گرفته تا برگر آتشین که گویی در آتشفشان کباب شده و برگر نوتلا که با فروش بی سابقه‌اش عنوان عجیب ترین فست فودهای سال را به دست آورد.

همبرگر با طعم شکلات
همبرگر نوتلا مک دونالد ماه نوامبر 2016 در ایتالیا وارد بازارشد. این محصول با نام Sweety con Nutella تنها از شکلات خوشمزه نوتلا که در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و نان تهیه شده است.


این ساندویج شکلاتی در تمام شعب نوتلا در اروپا به قیمت 2 یورو به فروش می رسد و متاسفانه شعبه تولید کننده این ساندویج قصد ارسال آن را به سراسر دنیا ندارد.

اسنک مرغ سرخ شده چیتوز
برگر کینگ، متعلق به یک شرکت مادر برندهای رستورانی است که 2 محصول چیتوز طلایی(نوعی پفک یا اسنک) با طعم متفاوت و دوست داشتی تولید کرده است.


اسنک مرغ سرخ شده چیتوز، محصولی پرطرفدار و یکی از عجیب و غریبترین فست فودهای سال 2016 شناخته شده است.

لاک ناخن با طعم کی‌اف‌سی
کی اف سی (KFC) در اعلامیه‌ای از مشتریانش خواست تا پس از استفاده از این محصول انگشت خود را بمکند.

لاک ناخن طعم دار برای مشتریان در هنگ کنگ در ماه می سال 2016 تولید شد. گفته می‌شود لاک ناخن با رنگ نخودی طعم اصلی کی اف سی را داشته و لاک قرمز طعم تندی دارد.

کی اف سی درباره این محصول اعلام کرده که این لاک های ناخن از مواد کاملا طبیعی درست شده اند.

همبرگر آتشین که در آتشفشان کباب شده است
این همبرگر با سس گرم تند و نان داغ تهیه شده است. شرکت تولید کننده آن برای جذب مشتری در تبلیغات خود نشان داده که این همبرگر با آتش یک آتشفشان در گواتمالا کباب شده است.


شرکت برگر کینگ این همبرگر آتشین را اوایل سال 2016 وارد رستوران های زنجیره ای جهانی خود کرد و این محصول با استقبال خیره کننده ای روبه رو شد.

عجیب و غریب‌ترین ساندویج هات داگ سال
این هات داگ در ماه آوریل روانه بازار شده و با استقبال زیادی روبرو شد. این ساندویج از هات داگی بلند با ماکارونی و پنیر، سس کارامل شور، فلفل سرخ شده، پاپ کورن یا ذرت بو داده با طعم کارامل و بادام زمینی، طعم عجیب و غریبی داشته و به جای آنکه در نان باگت سرو شود، در نوعی نان سنتی به فروش می رسد.


آشپز مخترع این ساندویج عجیب و غریب می‌گوید: اکثر مردم به محض شنیدن یا دیدن این ساندویچ فکر می کنند با یک طعم عجیب یا حتی بدمزه مواجه هستند اما بسیاری از آن ها بعد از تجربه طعم آن می‌گویند که این ساندویج خوشمزه و خوش عطر بوده و طعم شیرینی، شوری و تندی را یک جا دارد.

منبع: Dailymail

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.