رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه 77 درصد از اراضی استان دیم و 23 درصد از آنها آبی هستند افزود: در حال حاضر در استان تنها دو هزار هکتار زمین آبی وجود دارد این درحالی است که با توجه به جمعیت لرستان نیازمند 57 هزار و 700 هکتار زمین آبی است.
وی گفت: 22/5 درصد از کل اراضی زراعی لرستان به سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار مجهز شدهاند.
این مسئول بهرهبرداری فعلی استان از آب را هزار و 543 میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: از این میزان آب مورد بهرهبرداری 812 میلیون متر مکعب آب سطحی و 731 میلیون متر مکعب آب زیرزمینی است.
بازدار درخصوص حداکثر بهرهبرداری مطلوب آب در استان لرستان گفت: درمجموع استان توان بهرهبرداری 3 هزار و 200 میلیون متر مکعب آب در بخشهای سطحی و زیرزمینی را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به ایستگاههای پمپاژ احداث شدهای در استان که نیازمند تخصیص آب از سوی شرکت آب منطقهای لرستان هستند اشاره کرد و افزود: ایستگاه پمپاژ سرنجه زیودار با 85 درصد پیشرفت فیزیکی و 400 هکتار باغ انجیر تحت پوشش نیازمند تخصیص آب است.
وی گفت: ایستگاه پمپاژ آمیران کوشکی با دارا بودن 65 درصد پیشرفت فیزیکی و 200 هکتار تحت پوشش و همچنین ایستگاه پمپاژ جلگه خلج دارای مجوز مطالعه با 80 درصد پیشرفت فیزیکی و 500 هکتار تحت پوشش از جمله ایستگاههایی هستند که به تخصیص آب نیاز دارند.
این مسئول در پایان از ایستگاه پمپاژ میشاخور با دارا بودن 80 درصد پیشرفت فیزیکی و یکهزار و 700 هکتار اراضی تحت پوشش به عنوان ایستگاه پمپاژ دیگر نیازمند به تخصیص آب نام برد.
انتهای پیام/م