حیدر کوثری پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به اینکه سنجد یک میوه خشک است، گفت: سنجد بهتر است به عنوان تنقلات و میان وعده غذایی مصرف شود.
وی اظهار داشت: مصرف این میوه باعث بهبود بیماری هایی مانند اسهال، دستگاه گوارش، قلبی و عروقی، موخوره، پوکی استخوان، سردرد، تب بر و خونریزی می شود.
کوثری با بیان اینکه مصرف سنجد باعث افزایش ویتامبن C و K در بدن می شود، تاکید کرد: مصرف 40 دانه سنجد به همراه یک لیوان شیر برای رفع سکسکه مفید است.
وی تصریح کرد: مصرف این میوه برای اطفال مشکلی ندارد و به دلیل افزایش حرارت مزاج اطفال، مصرف این میوه برای آنان مفید و موافق مزاج آنان است.
این پژوهشگر طب سنتی به خواص برگ و پوست درخت سنجد اشاره کرد و افزود: از ریشه وگل درخت سنجد برای ساخت عطر، بهبود زخم و خونریزی استفاده می شود.
یه گفته کوثری، جوشاندن برگ درخت این میوه همراه با روغن زیتون باعث درمان ورم و التهاب مفاصل، اسهال کودکان و بیماری آرتروز مفید است.
وی یادـور شد: افراد دارای یبوست باید از مصرف سنجد خود داری کنند و از پودر هسته سنجد می توان برای درمان التهابات حاد و مزمن استفاده کرد.
انتهای پیام/