سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لیمو عمانی موجود در غذا را نخورید

لیمو عمانی در غذا همانند اسفنج عملکرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوصا خورشها افزوده می‌شود تا در هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند اما این ماده همانند اسفنج عملکرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.
 
وی افزود: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.
 
سام دلیری دباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت  تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

منبع:تسنیم
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.