به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدحسن قائدیها امروز در مراسم گرامیداشت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی اظهار کرد: بحث اهمیت سوادآموزی در احکام دینی و تعالیم مکتب اسلام آمده است که بزرگان دینی هم به آن همیشه تأکید داشتند.
وی با بیان اینکه استان اصفهان و شهر اصفهان جزو شهرهایی است که از قدیم رسم و رسوم زندگی انواع اقشار و طایفهها در کنار همدیگر روان بوده است، افزود: قبل از انقلاب میزان با سوادی مردم ایران 51 درصد بود که این آمار در سال 1391 به 95 درصد افزایش یافته است.
مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان بعد از استانهای سمنان و مازندران باسوادترین استان کشور است، تصریح کرد: با تلاشهای انجامشده، پیشبینی میشود تا پایان امسال میانگین آمار سوادآموزی در استان اصفهان به بیش از 97 و 98 درصد افزایش پیدا کند.
وی تأکید کرد: گزارشی که اخیراً وزیر آموزش و پرورش به وزارت کشور داده بودند، به استانداران رسید که در این گزارش، در طی دو سال قبل حوزه سوادآموزی استان اصفهان جزو 4 استان برتر در این حوزه شناخته شده است که این موضوع باعث افتخار برای همه اعضای فرهنگی استان اصفهان است.
قائدیها با بیان اینکه وضعیت ما در رتبهها از لحاظ فعالیت و جذب خوب بوده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری 9 مرکز یادگیری و سوادآموزی محلی در استان اصفهان راهاندازی شده است، امروز سوادآموزان در حوزههای مختلف در مهارتهای مختلف آموزش در این استان میبینند که این اتفاقات همگی حاصل تدبیر و اراده مردم آموزش و پرورش بوده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: 17 منطقه و شهرستانی که نسبت به 41 منطقه استان فعالیت کمتری داشتند، در استان اصفهان شناخته شدند که تعدادی از این شهرستانها فعالیتهای خوبی را انجام دادند، همکاران با قوت بیشتری این روند پیگیری کنند تا جشن باسوادی کامل را در استان بگیریم.
وی در پایان با بیان اینکه با معاونت سوادآموزی هماهنگیهایی
انجام شده تا کتابی در خصوص افراد موفق در سوادآموزی تهیه و تدوین شود، اضافه کرد:
در حال حاضر در حوزه سوادآموزی جذب کار بسیار مشکلی است اما باید توجه داشته باشیم
که در مواقع جذب، در نگه داشت و تحکیم سوادآموزان تلاش بیشتری کنیم .
انتهای پیام/م