به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این قاتلان که بیشتر آنها را پسران کمتر از 30 سال تشکیل میدهند، پس از آنکه با جواب رد روبهرو میشوند، به جای راههای منطقی و عقلانی کاری انجام میدهند که پایانی جز پشیمانی ندارد.
این قاتلان هنگام دستگیری تازه متوجه تصمیم عجولانه خود میشوند که آن زمان برای پشیمانی دیر است. آنها مدعی میشوند نمیتوانستند عشق خود را در کنار فرد دیگری ببینند و به همین علت بهترین گزینه، حذف معشوق از زندگی بوده است. تعدادی از آنها نیز بعد از قتل زندگی را برای خود بیهدف میدانند یا دچار عذاب وجدان میشوند و خودکشی میکنند.
بررسی این پروندهها نشان میدهد قاتلان درگیر عشق یکطرفه شده یا در مدت آشنایی، طرف مقابل رفتارهای غیرعادی از آنها دیده و تصمیم به پایان رابطه گرفته است. حال آنکه جدی گرفتن این رفتارهای تکانهای و غیرمعقول در طول رابطه ازسوی طرف مقابل و واکنش درست در برابر آن میتواند از قربانی شدن در عشقهای یکطرفه جلوگیری کند.
همانطور که در ابتدا به آن اشاره شد ریشه این جنایتها نداشتن مهارت «نه» شنیدن است. این مهارت در دوران کودکی و در محیط خانواده باید آموزش داده شود. خانوادهها باید به فرزندان راههای برخورد منطقی با «نه» شنیدن را آموزش دهند.
وقتی کودک را از کاری منع میکنیم و بعد از گریهاش، به او اجازه انجام آن کار را میدهیم، آموزش دادهایم با لجبازی میتوانی در برابر مخالفت دیگران مقاومت کنی؛ درحالی که باید با صحبت و بیان دلایل آنها را قانع کرد. بعضی وقتها شنیدن «نه» به نفع آنهاست.
منبع: جام جم آنلاین
انتهای پیام/