سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باقری:

افراد ساکت در برابر فتنه صلاحیت نامزدی ریاست جمهوری را ندارند

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: کسانی که در برابر فتنه سکوت کرده یا موضع صریحی در قبال آن نداشته‌اند، صلاحیت نامزدی ریاست جمهوری را ندارند.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی باقری معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی دوشنبه شب در سخنانی به مناسبت سالگرد حماسه نهم دی در حسینیه قرآن و عترت مشهد اظهار داشت: بزرگداشت حماسه 9 دی گرامیداشت یک واقعه تاریخی که در گذشته اتفاق افتاده نیست، بلکه هدف اصلی زنده نگهداشتن این حماسه است، چرا که امروز هم عوامل و زمینه‌های ایجاد فتنه که همانا دنیاطلبی کاسبان قدرت است، وجود دارد؛ با این تفاوت که هوشمندی و هوشیاری مردم در حال حاضر مانع بروز و ظهور مظاهر فتنه است.

وی افزود: از این رو زنده نگهداشتن این حماسه در حکم مقابله با فتنه‌گری و پاسداری و صیانت از حریم نظام اسلامی و آرمان‌های امام خمینی (ره) است.

باقری با بررسی تطبیقی روند فتنه سال 1388 با وقایع صدر اسلام اظهار داشت: همان عوامل و انگیزه‌هایی که باعث شد تا امیرالمؤمنین (ع) خانه‌نشین شده و حضرت صدیقه طاهره (س) به شهادت برسند، همان عوامل و انگیزه‌ها موجب شد تا پدرخوانده‌های سیاست و ویژه خواران اقتصاد در یک اتحاد استراتژیک به مقابله با نظام اسلامی برخیزند.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به برخی مشابهت‌ها و تفاوت‌های جریان فتنه با تحولات پس از رحلت پیامبر اعظم(ص) تصریح کرد: مهم‌ترین تشابه میان فتنه 1388 با وقایع صدر اسلام، سکوت و راحت‌طلبی خواص است که این سکوت در هر دو مقطع به ضرر جبهه حق تمام شد.

باقری افزود: مهم‌ترین تفاوت وقایع سال 1388 با حوادث تأسف بار صدر اسلام در این بود که در صدر اسلام مردم به تأسی از خواص بی‌بصیرت و دنیاطلب برای حمایت از حق به میدان نیامدند و"علی" را تنها گذاشتند، ولی در سال 1388 همچون دیگر بزنگاه‌های انقلاب اسلامی،مردم شجاعانه برای حمایت از حق به میدان آمدند و " سید علی" را در مقابل کاسبان قدرت تنها نگذاشتند.

وی با تأکید بر این که منحصر کردن خصومت پدرخوانده‌های سیاست و ویژه خواران اقتصاد در سال 88 با نظام اسلامی به موضوع انتخابات خطایی راهبردی است،چرا که به اذعان خود فتنه‌گران "انتخابات بهانه بوده و اصل نظام نشانه بوده است"، اظهار داشت: عقده‌های فروخفته کاسبان قدرت از امام خمینی (ره) و نیز پایبندی عمیق و خدشه ناپذیر آیت‌الله خامنه‌ای به سیره امام خمینی (ره) دلیل اصلی شورش فتنه‌انگیزان علیه نظام و مردم در سال 88 بود.

باقری افزود: پس از رحلت امام خمینی (ره) پدرخوانده‌های سیاست و ویژه‌خواران اقتصاد قصد داشتند تا رهبری را مجبور به تخطی از شیوه حکمرانی امام خمینی (ره) نمایند، ولی همانطور که امیرالمؤمنین (ع) صرفاً بر تبعیت از سیره رسول اعظم (ص) تأکید کردند، آیت‌الله خامنه‌ای نیز پیروی از سیره حکومتی کاسبان قدرت رد کردند و بر استواری بر سیره امام خمینی (ره) اصرار نموده و بر آن ایستادگی کردند.

وی افزود: فتنه 88 محصول ناامیدی کاسبان قدرت از انحراف در نظام اسلامی و انتقام از رهبری و مردم برای پای‌بندی به راه و خط امام خمینی (ره) بود.

باقری با تأکید بر این که علی‌رغم دست رد مردم بر سینه فتنه‌گران، "لانه فکر فتنه انگیزی" هم چنان فعال است، اظهار داشت: موضع داشتن علیه جریان فتنه یک ضرورت برای "انقلابی ماندن" است و خواصی که با آرامش از کنار تعدی به آرمان‌های انقلاب اسلامی و محکمات خط امام خمینی (ره) گذر کرده و در قبال این تعدی‌ها موضع‌گیری نمی‌کنند، دچار بیماری کمبود غیرت شده‌اند.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با تبیین ضرورت موضع‌گیری صریح و بی‌پرده در قبال جریان فتنه اظهار داشت: فتنه‌گران با سوء استفاده از سکوت خواص، وقاحت و خباثت را به جایی رسانده‌اند که امام خمینی (ره) را که مظهر همه خوبی‌ها در عصر ما بود، ناجوانمردانه به جنگ‌طلبی و قدرت‌طلبی متهم می‌کنند و خواص بی‌بصیرت نیز با کمال آرامش در قبال این جسارت‌های روشن و بیّن به سکوت مرگبار خود ادامه می‌دهند.

باقری در پایان با اشاره به موضوع انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده نیز گفت: سکوت در برابر جریان فتنه و یا عدم موضع‌گیری صریح علیه آن به معنای عدم بصیرت است و فرد "بی‌بصیرت" نمی‌تواند الزامات مربوط به "رجل سیاسی" را احراز نماید. از این رو کسانی که در برابر فتنه سکوت کرده و یا موضع صریحی در قبال آن نداشته اند، صلاحیت نامردی ریاست جمهوری را ندارند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.