انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
این.که بهش غذای چینی میگن !...ولی اینو مشابهش را ما شاهرودی ها بهش جوشواره یا به زبان محلی جوشبره میگن
این غذا چه ربطی به لو رفتن غذای ایرانی داره. درسته ما هم کوفته یا کوفته تبریزی داریم ولی این دلیل نمیشه که بگوییم راز جوانی و غذای ایرانی لو رفت اصلا هیچ ربطی نداره بنظر من و بی ربطه این سر تیتر.
این غذا. جوزع. اسمشه. واسه تهیه. خمیر. احتیاجی به تخم مرغ نداره. گوشت گوساله چرخ کرده. با. هویج. خوردشده. و سیر. و پیازچه. داخل همون خمیر به شکل خاصی قرار. میدن. ودذ. اب جوش میزاران تا زمانی رنگ. کوفته. تغیر. کنه و از سفیدی به زردی بزنه. تقریبا. سپس . با سس سویا. و فلفل و. سیر. میخورن
همون کوفته تبریزی خودمونه
عجب تیتر بی خودی!!!!!!!!!!!!!!!!1
کجای این غذا ایرانی بود؟
الان با این گرونی کی میتونه گوشت قرمز بخره بخوره....دلتون خوشه ها....این همه دامدار تو مملکتمون داریم...چرا باید گوشت این قدر گرون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با غذای ایرانی؟؟؟؟