سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

مجلس در برابر اقدامات آمریکا علیه ایران ساکت نمی نشیند

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آمریکا بخواهد تحریم ها را ادامه دهد قطعا تصمیم مقتضی را جمهوری اسلامی به ویژه مجلس بعنوان نهاد قانون گذار اتخاذ خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، دکتر محمدرضا پورابراهیمی در جمع مردم شهر جوپار با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: امروز اولویت اصلی کشور حل مشکلات و مسائل اقتصادی است که برای این موضوع با هماهنگی دولت در کمیسیون اقتصادی پی گیر حل این موارد و مشکلات هستیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود:دو محور اساسی در خصوص موضوعات اقتصادی کشور در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار گرفته است، موضوع اول رفع مسائل داخلی کشور که امیدواریم بتوانیم در حوزه مسائل داخلی با تصمیمات کارشناسی و مطلوب بخشی از این مشکلات که در عرصه اقتصادی به وجود آمده است را برطرف کنیم همچنین موضوع بعدی مرتبط با بحث مسائل و مشکلات بیرون از کشور است.

پورابراهیمی با اشاره به بحث توافق هسته ای و رفع تحریم های اقتصادی ابراز داشت:تحریم های ظالمانه دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران چالشهایی را برای کشور ایجاد کرده بود که باعث شد توافقی در حوزه مسائل هسته ای در مقابل لغو تحریم ها با طرف های مقابل صورت پذیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به بحث برجام افزود: ورود ایران به بحث برجام بخاطر مسائل منطقه ای، حقوق بشر، آزادی های سیاسی و حمایت از جنبش های منطقه ای از قبیل حماس و حزب الله نبود بلکه رفع تحریم های ظالمانه اقتصادی علیه جمهوری اسلامی بود که در هیچ جای دنیا چنین تحریمی علیه هیچ کشوری تا به امروز وضع نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: علی الرغم همه تلاشها و کوشش های دستگاه دیپلماسی کشور در بحث توافق صورت گرفته، امروز آثار اقتصادی ناشی از رفع تحریم در مسائل برجام اگر چه در بعضی از زمینه ها فضای مثبتی ایجاد کرده است و یک حرکت رو به جلو محسوب می شود اما نتیجه عملی که بتواند اثر مثبتی در عرصه اقتصادی بگذارد، متاسفانه تا به امروز این اثر گذاشته نشده است.

وی با اشاره به نقض برجام که از سوی کنگره آمریکا در دستور کار این کشور قرار گرفت ابراز داشت: اخیرا اقدامی که آمریکایی ها در بحث تمدید 10 ساله تحریم های اقتصادی ایران (داماتو) انجام دادند یک نمونه از نقض آشکاری بود که سران سه قوه کشور به نقض فاحش آن اذعان داشتند. این نمونه ای از احد وپیمان شکنی طرف مقابل بود که ان شاء الله نظام جمهوری اسلامی این تصمیم را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

پورابراهیمی با اشاره به مسائل داخلی کشور افزود؛ 70 درصد مشکلات اقتصادی کشور درونی است قانون و مقرراتی در درون کشور است که باید اصلاح شوند.

وی همچنین به موضوع وضعیت قوانین و مقررات کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر قانون کار ایران، بزرگترین مانع تولید و اشتغال در کشور است براساس اعلام سازمان جهانی کار، سخت ترین قانون کار دنیا متعلق به ایران است که اثرات وضعی آن به وضوح در اقتصاد ایران قابل مشاهده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اصلاح قانون بانکداری اسلامی کشور افزود:قانون بانکداری کشور مربوط به سال 1362 است و از آن تاریخ به‌روز نشده و نیازمند اصلاحات جدی بود.

پورابراهیمی افزود: اصلاح نظام بانکداری کشور از زوایای مختلف توسط فعالان اقتصادی و مراجع دینی بررسی شده و نظرات لازم گرفته شده است کلیات این طرح در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب و از دو هفته قبل بررسی جزئیات آن در کمیسیون اقتصادی شروع شده است و تا پایان سال جاری بعد از 33 سال این قانون به روز خواهد شد.

نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به اهتمام دولت و مجلس برای پی گیری مطالبات مردم در حوزه اقتصادی ابراز داشت: اولویت اول مردم حل مسائل اقتصادی است واشتغال جوانان یکی از اصلی ترین موضوعات کشورمحسوب می شود که با جدیت از ظرفیت کمیسیون اقتصادی با نگاه تخصصی برای حل مشکل اشتغال جوانان استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به مشکلات پیش آمده برای شرکت روغن نباتی گلناز و تعطیل شدن این شرکت بیان داشت: در این خصوص با مدیران تامین اجتماعی در محل دفترجلسه ای برگزارشدکه با مساعدت تامین اجتماعی با باز کردن حساب این شرکت به شکلی مجدد فعالیتشان از سر گرفته خواهد شد .

پورابراهیمی افزود در بحث بدهی این شرکت به اداره گاز با صحبتی که با مهندس ودیعتی مدیر کل گاز کرمان دراین خصوص انجام شد مقرر گردید این بدهی تقسیط شود و همچنین با بانک تجارت در خصوص بدهی این شرکت چندین جلسه در کمیسیون اقتصادی برگزارشد تا اشتغالی که در منطقه ایجاد شده دچار چالش نشود و بتواند طرح توسعه خود را پی گیری کند.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.