به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،اسماعیل یزدانی مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد گفت: این جلسه آموزشی با حضور 60 نفر از خبازان شهرستان و اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد.
وی افزود: آموزش و ارتقای سطح مهارتی خبازان یک گام مهم در بهبود کیفیت نان و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این امر مهم است.
میثم نقوی مشاور پژوهشی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 نیز در این جلسه آموزشی گفت: در کیفیت نان 51 درصد مواد اولیه، 32 درصد نیروی انسانی و 17 درصد شرایط فنی و بهداشتی دخیل است.
وی به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگی های گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاه های پخت نان پرداخت.
انتهای پیام/