سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌های عجیب‌وغریب در گوشه و کنار دنیا+ تصاویر

غذاهای محلی همواره توجه گردشگران را به خود جلب می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی میل؛ یکی از هیجان‌انگیزترین بخش سفر آشنایی و مصرف غذاهای محلی است. غذاهای محلی در برخی از کشورهای جهان تا حدودی خارج از عرف است و همین موجب توجه بیشتر گردشگران به خوراکی‌های خاص این مناطق می‌شود.

در ادامه با ساختار غذایی عجیب برخی کشورهای جهان آشنا شوید:


بالوت: جنین اردک که به صورت زنده آب پز می‌شود و خوراکی ثابت و شناخته شده در کشورهای آسیای جنوب شرقی است.

نوشیدنی مار و عقرب: مردم روستایی در ویتنام پس از گرفتن زهر مار و عقرب، آن‌ها را در الکل نگه می‌دارند و برای درمان روماتیسم و کمردرد می‌نوشند.

شیئوکارا: خوراکی ژاپنی از جانوران دریایی است که با سس ویژه‌ای که از تخمیر بدن همان جانوران تهیه‌شده، سرو می‌شود.

تخم‌مرغ قرن: این تخم‌مرغ برای ماه‌ها داخل خاک رس، نمک و آهک نگهداری می‌شود و سپس مصرف می‌شود. این خوراک در بخش‌هایی از چین تهیه می‌شود.

خوکچه‌هندی کبابی در پرو

رتیل کبابی در کامبوج

اختاپوس زنده خوراک ویژه در کره شمالی و جنوبی

توفوی خون: خون لخته شده خوک که به صورت آب‌پز در چین سرو می‌شود.

شامالاهو: سر گوسفند خوراک شب کریسمس در برخی از شهرهای نروژ است.

شیراکو: خوراکی است که در مناسبت‌های خاص در روسیه، رومانی و ژاپن خورده می‌شود. این خوراک از دستگاه تناسلی ماهی تهیه می‌شود.

بندوگی: خوراک خیابانی در کره جنوبی که از کرم ابریشم تهیه می‌شود.

هارکارل: گوشت خشک‌شده کوسه خوراکی زمستانی در ایسلند است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
نادر
۱۶:۰۱ ۱۸ آبان ۱۳۹۶
خدایا توبه