سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

جمعیت حاشیه نشینی اردبیل بیشتر از میانگین کشور است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل گفت: در حال حاضر ۱۸ درصد جمعیت اردبیل حاشیه‌نشین هستند که این میزان از میانگین کشوری بالاتر بوده و در سطح کشور میانگین به ۱۳ درصد رسیده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ شفیع شفیعی افزود: شهر اردبیل در بین شهرهای استان دارای بیشتری حاشیه‌نشینی است، به طوری که 18 درصد جمعیت اردبیل حاشیه‌نشین بوده و پس از اردبیل شهرهای پار‌س‌آباد و مشگین‌شهر در رده‌های دوم و سوم قرار دارند که میزان حاشیه‌نشینی در استان اردبیل از میانگین کشوری فراتر بوده و حدود 11 میلیون نفر در کل کشور حاشیه‌نشین وجود دارد.

وی افزود: امسال توجه به آسیبهای اجتماعی و فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت این موضوع مورد توجه قرار گرفته که در واقع رفع این آسیبهای اجتماعی از عهده یک نهاد برنمی‌آید و نیازمند بسیج عمومی و فراخوان جامعه است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل گفت: اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، بی‌بندوباری و فساد از جمله محورهای اصلی آسیبهای اجتماعی بوده که باید مورد توجه قرار بگیرد که متاسفانه در استان اردبیل بحث طلاق در اولویت رسیدگی به آسیبهای اجتماعی بوده چرا که در استان اردبیل بحث طلاق در مقایسه با سایر آسیبهای اجتماعی از اولویت بالایی برخوردار است.

شفیعی گفت: از لحاظ میزان و نرخ آمار طلاق از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم و در رتبه‌های میانی در بین استانهای کشور قرار داریم که میزان آمار طلاق در استان اردبیل 2 در یک هزار بوده که باید در راستای کاهش این آسیب اجتماعی در استان تلاش کنیم.

وی تصریح کرد: در بحث اعتیاد و مواد مخدر استان اردبیل خوشبختانه جزو استانهای آلوده کشور محسوب می‌شود، ولی تعداد کم این موضوع نیز مشکل‌آفرین بوده و سبب فروپاشی خانواده‌ها می‌شود که این موضوع در کارگروههای فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته و سطح آگاهی خانواده‌ها افزایش یافته است.

شفیعی بیان کرد: بحث طلاق، حاشیه‌نشینی و خشونت از اولویتهای مهم رفع آسیبهای اجتماعی در استان اردبیل است که کارگروههای مختلفی در این زمینه تشکیل شده و دولت موظف است در این زمینه گزارشات و اقدامات لازم را در این رابطه انجام دهد.

وی اظهار کرد: محور فعالیتها در حوزه گفتمان‌سازی و آگاهی‌سازی و به ویژه افزایش دانش‌علمی در بین خانواده‌ها و سکونتگاههای غیررسمی است که برنامه‌‌های زیادی در این رابطه برای کاهش آسیبهای اجتماعی در سکونتگاه‌ها تدارک دیده شده است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.