به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر حسن درخشان افزود: با فعال شدن ارائه خدمات نوین سلامت از نیمه آبان در مشهد در حال حاضر ۲۲۱ مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه بهداشتی که با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی شده اند به همراه یک هزار و ۵۰۰ نیرو به شهروندان خدمات فعال بهداشتی را ارائه می دهند.
وی با تاکید بر اینکه کمبود منابع و نیروي انسانی موجب شده بود که در مراکز بهداشتی شهر، خدمات تنها در قالب واکسیناسیون و مراقبت از مادران باردار خلاصه شود، گفت: در قالب برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، در حال حاضر خدمات خدمات نوین سلامت از حالت غیر فعال خارج شده و به صورت فعال به جمعیت هدف ارائه می شود.
مدير توسعه شبکه وارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در طرح خدمات نوین سلامت، علاوه بر کارشناسان مراقبت سلامت، کارشناسان تغذیه و روان شناسان نیز در تیم سلامت حضور دارند و در صورت نیاز به افراد خدمات ارائه می دهند.
درخشان با بیان اینکه ۷۰ درصد از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق شهری ساکن هستند و از این تعداد ۹۰ درصد در مشهد ساکن هستند، افزود: مشهد دومین کلان شهر کشور پس از تهران محسوب می شود و با تکمیل شبکه مراقبت های نوین سلامت در این شهر، گام مهمی در راستای ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری ها برداشته خواهد شد.
وی گفت: برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در قالب ۱۵ برنامه پیشگیری، بهداشت و سلامت و ۱۰ برنامه پشتیبان از سه سال گذشته در حوزه بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور به اجرا در آمده است و تکمیل شبکه مراقبت های نوین سلامت در کلان شهرها یکی از برنامه های آن به شمار می رود.
انتهای پیام// م.م