به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ روحالله وحدتی در نشست مشترک مسؤولان مرتبط با دست بافتهها که در محل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد اظهار کرد: ما در حوزه کاری خود در خصوص دست بافتهها به آموزش و ترویج و تولید و همچنین امور بازاریابی و صادرات اهمیت میدهیم.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: در گذشته تعداد کارگاهها بسیار اندک بود در حالی که در دولت قبل در استان تنها 4 کارگاه تولیدی داشتیم اکنون تعداد آنها به چندین برابر گذشته در استان رسیده است.
وی اعطای تسهیلات در حوزه دست بافتهها را نیز قابل توصیف با گذشته ندانست و گفت: در سال 93 مبلغ یک میلیارد و 160 میلیون تومان را در قالب تسهیلات اعطا کردیم که در سال 94 به 3 میلیارد تسهیلات رسید و در سال 95 نیز این مبلغ به 5 میلیارد تومان رسید.
وحدتی گفت: در خصوص صادرات ابتدا باید چرخه تولید را در استان فعال کنیم و تا زمانی که مواد اولیه ما از شهرضا و فیروزآباد وارد میشود نمیتوانیم صحبتی در خصوص صادرات داشته باشیم.
این مسؤول گفت: استاندارد سازی و برندسازی را در دستور کار قرار دادهایم و آمادگی کاملی برای صادرات در سال آینده داریم و برنامه این است که در سال 96 به میزان 5 تا 10 درصد تولید در استان را صادر کنیم.
این مسؤول در ادارهکل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: متأسفانه در حال حاضر سالانه 7 هزار متر مربع از دست بافتههای گچساران توسط دلالان و با برند دیگری صادر میشود که ضربهای بزرگ بر پیکر این صنعت در استان است.
وی به برخی دست آوردهای استان در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: در حالی که وضعیت ما در گذشته در سطح کشور چندان مطلوب نبود و در زمینه تولید رده 29 کشور را داشتیم در حال حاضر در این رده هفتم هستیم و در ارائه تسهیلات دست بافتهها در کشور بعد از اصفهان مقام دوم را داریم.
انتهای پیام/ش