سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

قوانین حاکم بر قاچاق کالای سلامت محور بازدارنده نیست

معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به موضوع قاچاق کالای سلامت محور گفت: متأسفانه قوانین و احکامی که برای جرائم قاچاق صادر می شود بسیار قدیمی است و اثر بازدارندگی ندارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عبدی گفت: متأسفانه تقاضا برای خرید محصولات قاچاق و تقلبی در سطح جامعه بسیار زیاد است که این خود باعث رونق قاچاق می شود.

وی اظهار داشت: در سال گذشته چند نفر برنج های آلوده را وارد کشور کردند که سلامتی کل مردم جامعه را به خطر انداختند و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از معدود ارگانهایی بود که علی رغم فشارهای زیادی که از جهات مختلف وارد می شد مقابل عرضه آن به بازار ایستاد که هنوز هم این فشارها ادامه دارد .

 عبدی عنوان کرد: ماباید بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در زمینه قاچاق را به عنوان فصل الخطاب، سر لوحه کار خود قرار دهیم و کالای سلامت محور قاچاق اعم از دارو ، مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی را سریعاً‌ امحاء کنیم.

وی با اشاره به اینکه ابزارهای تشخیص تقلب در کشور ما به روز نیست خاطر نشان کرد: تنوع تقلب ها بسیار بیشتر از قبل شده و ما به ابزارهای تخصصی تر برای این گونه تقلب ها نیاز داریم که امیدواریم دولت با تأمین منابع به سمت تهیه این ابزارها پیش برود.

عبدی وظیفه کارشناسان حوزه قاچاق کالای سلامت محور را بسیار سنگین و مخاطره آمیز عنوان کرد و افزود: باید برای دانشگاهها ساختار تشکیلاتی منسجم و کارآمدی دیده شود و کارشناسان و بازرسان به عنوان ضابطین قضایی شناخته شوند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش و اطلاع رسانی در زمینه قاچاق حوزه سلامت  گفت: متأسفانه ما آموزش در این حیطه را از سنین بالا شروع می کنیم که بازدهی بسیار کمی دارد . بهتر است به کودکان از دوران پیش دبستانی و دبستان تفهیم کنیم که قاچاق چیست و چه خطراتی برای سلامت آنان دارد.

انتهای پیام/ح


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.