سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان؛

راه‌اندازی مراکز فرآوری آبزیان در استان زنجان

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از راه‌اندازی مراکز فرآوری آبزیان در استان زنجان خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان؛محمود صیاد بورانی گفت: میزان مصرف انواع آبزیان مردم استان زنجان در سال 75، 250 گرم بود که در حال حاضر این رقم به 6 و نیم کیلوگرم افزایش یافته است و طبق برنامه‌ریزی های انجام گرفته سرانه مصرف انواع آبزیان در استان زنجان تا پایان سال جاری باید به 6 کیلو و 600 گرم افزایش یابد
وی  برگزاری دوره‌های آموزشی روش‌های طبخ انواع آبزیان، تهیه و توزیع کتاب آشنایی با طبخ آبزیان و تهیه و توزیع لوح‌های فشرده و فیلم های آموزشی طبخ را از جمله مهم ترین اقدامات شیلات استان زنجان در زمینه افزایش سرانه مصرف آبزیان برشمرد و افزود: همچنین عرضه انواع آبزیان تولیدی استان به صورت زنده و سالم در مراکز عرضه از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی به شمار می رود.
بورانی خاطرنشان کرد: هم اکنون رایزنی با سه شرکت در خصوص راه اندازی مراکز فرآوری آبزیان در استان زنجان دردست اقدام است که با تحقق این برنامه آبزیان تولیدی این استان در بسته بندی های مختلف بر اساس ذائقه و سلیقه مردم عرضه شده و این اقدام نیز در افزایش سرانه مصرف تاثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه مصرف سرانه آبزیان در این استان به میزان سه کیلوگرم از سرانه کشوری و 20 کیلوگرم از سرانه دنیا فاصله دارد، عنوان کرد: در قدم اول باید کسری سه کیلوگرم مصرف سرانه از سطح کشوری محقق شود تا گام های بعدی رسیدن به نرم جهانی برداشته شود.
 
انتهای پیام/ن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.