سرپرست شبکه دامپزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از بیرجند؛گفت:امنیت غذایی و آسودگی خاطر افراد در تأمین مواد غذایی مورد نیاز با انتخاب مراکز مورد تأیید و استاندارد سازی مراکز عرضه با معیارهای بهداشتی به منظور ارتقاء و شاخص های بهداشتی از طریق تشویق مراکز و اعتبار بخشی از آنها مهمترین معیارهای این طرح است.
دکتر علیزاده افزود: پیش از این طرح درجه بندی مراکز عرضه گوشت قرمز قصابی ها در بیرجند با موفقیت اجرا شد که سبب ارتقای شاخص های بهداشتی و جلب رضایت همشهریان را فراهم ساخت.
انتهای پیام/غ