سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آب میوه های پاکتی، جانتان را نشانه گرفته‌اند/ این آبمیوه های سرطان‌زا را نخورید!

ترکیب پراکسید موجود در آبمیوه‌های تجاری زمینه را برای بروز بیماری‌های گوناگون مثل نارسایی‌های قلبی فراهم می‌کند.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: آبمیوه‌های صنعتی حاوی مقادیر زیادی مواد قندی و مقادیر ناچیزی ویتامین و مواد آنتی‌اکسیدانی هستند. این آبمیوه ها از نظر میزان قند مشابه نوشابه ها هستند.

وی با اشاره به اینکه قسمت عمده قند موجود در آبمیوه های صنعتی را فروکتوز تشکیل می دهد، اظهار داشت: کبد تنها عضوی است که می تواند مقادیر محدودی از این قند را متابولیزه کند. بنابراین با نوشیدن آبمیوه کبد قادر به تجزیه این مقدار زیاد فروکتوز نیست و مازاد این قند را به چربی تبدیل می کند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف مکرر آبمیوه های تجاری منجر به بیماری هایی مانند چاقی و اضافه وزن، سندروم مقاومت به انسولین، دیابت، فشار و چربی خون، ناراحتی های قلبی و عروقی و سرطان می شود.

رحمانی با بیان اینکه یکی از مواد مضر در آبمیوه های صنعتی ترکیبی پراکسیدی به نام مالون دی آلدهید است، یادآور شد: این ترکیب عامل رادیکال آزاد است که می تواند در بروز بیماری های مزمن، التهابی، سرطان و ناراحتی های قلبی و عروقی نقش داشته باشد.

وی با اشاره به این که ترکیبات پراکسیدی همچنین می تواند آسیب های زیادی را به پوست و مو وارد کند، افزود: میوه هایی که سرشار از ویتامین C هستند خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. همچنین ترکیبات رنگی موجود در میوه به عنوان فیتوکمیکال ها در پیشگیری از رادیکال آزاد تاثیر چشمگیری دارند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: افراد در معرض خطر یا کسانی که سابقه بیماری هایی مانند چاقی و اضافه وزن، فشار و چربی خون، سرطان و ناراحتی های قلبی و عروقی در بستگان درجه یک آن ها وجود دارد، بهتر است میوه های طبیعی را جایگزین آبمیوه های صنعتی کنند.

رحمانی توصیه کرد: افراد باید آبمیوه تازه خانگی را مصرف کنند زیرا ماندن طولانی‌مدت آبمیوه زمینه رشد میکروب های بیماری‌زا را فراهم می کند که منجر به اختلالات گوارشی می شود. همچنین فیبر بالای موجود در میوه ها کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد فروکتوز را سبب می شود. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
هادی
۲۱:۲۵ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
بیایین ابمیوه های طبیعی رو جایگزین اب میوه های صنعتی بکنیم اصلان خور ن یک میوه کامل صد برابر می ارزه به این ات آشغالهایی شیمیایی و بی کیفیت
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۵
سلام اطلاع رسانی تنها هیچ دردی را دوا نمیکنه .مردم عام که نمیتونند اقدام کنن.کاری باید کرد.دلسوزپیداکرد.
ابی
۰۸:۰۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۵
خواهش میکنم نظر من رو به نمایش بگذارید.
منتظر نباشید که اعلام بشه فلان چیز صنعتی سرطان زا یا ... هستش. همشون به نوعی مشکل دارن. مدت 6 ماه هست که مواد غذایی صنعتی مصرف نمیکنم و سلامتیم چند برابر شده. کبد چرب داشتم که رفع شده. روغن، بیسکوییت، شکلات، رب، لبنیات صنعتی، عسل، انوع سس، آبمیوه، فستفود، سوسیس-کالباس و ... مصرف نمیکنم و فقط محلی یا سنتی. تشکر
ناشناس
۰۷:۴۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۵
اون از سوسیس و کالباس اون یکی از آلودگی هوا این هم از آبمیوه ها و آبلیمو . پس چرا این واحدها تعطیل نمی شن
ناشناس
۰۷:۲۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۵
همه چیز شیمیایی، چی سر جاش مونده نسل جدید همه دارن از بین میرن
محیا
۲۲:۲۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
ای بابا اینم از آبمیوه..
ناشناس
۲۲:۲۲ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
صاحبان اين شركتها بايد اعدام و زنده بگور بشوند
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
پس وزارت بهداشت و تعزیرات حکومتی چیکار میکنند وظیفشون چیه پس مالیاتی که برای یک آدمس صد تومنی هم میگیرید کجا هزینه میشه چه خدماتی به مردم میدید هیچ نظارتی به هیچ کجا نیست !!!!!
ابی
۰۸:۲۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۵
باید هر کس خودش بفکر باشه. سعی کن به تدریج مواد صنعتی رو از برنامه غذایی حذف کنی. اول با چای نامرغوب، قند، شکر و نوشیدنیها شروع کن. بعد روغن، رب، شیرینی و شکلات، لبنیات صنعتی، تنقلات و بیسکوییت ها. باور نمکنی. اما من تونستم تا 90 درصد کاهشش بدم. بدون تبعات و هزینه اضافی. کمتر مصرف کن اما مرغوبتر و گرانتر.
ناشناس
۱۹:۴۱ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
کل مواد خوردنی کارخانه ای مضر بدن هستند