سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی همدان

در هفدهمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان از پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این مراسم با اشاره به سیر صعودی تعداد مقالات، از پژوهشگران و محققان دانشگاه خواست تا نشریات مناسب را برای انتشار مقالات خود برگزینند.

وی این اقدام را با هدف بالا رفتن استنادات دانست و از بررسی این موضوع در هیئت ممیزه دانشگاه به منظور دیده شدن مقالات محققان و بالا رفتن ارجاعات خبر داد.

رئیس دانشگاه به دیدار با روسای دانشگاه‎های صنعتی استان با هدف استفاده از توان مهندسی، فیزیک، شیمی و... این دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت مهندسی پزشکی با هدف تولید تجهیزات پزشکی در داخل کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شاهد استفاده از تجهیزات خارجی در داخل کشور هستیم؛ در حالی که می‎توان با ارتباط مناسب بین دانشگاه و صنعت، بسیاری از ایده‎های حوزه پزشکی را به فناوری و ثروت تبدیل کرد.

وی ادامه داد: با تولید تجهیزات پزشکی در داخل کشور، علاوه بر بی‌نیاز کردن کشور به این تجهیزات، می‌توانیم بازار کشورهای اطراف و منطقه را به دست بگیریم که تحقق آن، سهم بسزایی در اشتغالزایی خواهد داشت.

دکتر موسوی‎بهار، سیر حرکت تولید علم در کشور و استان را سیری صعودی دانست و اعلام کرد: کشور ایران بر اساس اطلاعات سایت اسکوپوس، رتبه اول و بر اساس اطلاعات سایت ISI رتبه دوم منطقه را از نظر تولید علم به خود اختصاص داده است؛ همچنین بر اساس اعلام مرکز مطالعات منطقه‌ای شیراز، 2 درصد از مقالات پراستناد جهان به ایران تعلق دارد که علاوه بر افزایش تعداد مقالات، نشاندهنده بالا رفتن سطح کیفی مقالات و استنادات است.

دکتر موسوی‎بهار افزود: سرعت رشد علم در کشور در سال‌های 90 تا 92 به دلیل وجود مشکلات، شیب کمتری داشت که با تلاش دولت تدبیر و امید، اکنون با سرعت خوب در حال رشد است که شایسته قدردانی است.

رئیس دانشگاه به فعالیت کانون‎هایی در خارج از کشور با محور کشور اسرائیل و همکاری عده‌ای در داخل برای تخریب وجهه علمی کشور اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت با غربال محققان و اصلاح آیین‎نامه ارتقا، مقابل این هجمه‎ها ایستاده است.

وی، حوزه‌های مختلف علوم پزشکی از قبیل بالینی، پزشکی، پیراپزشکی، دندانپزشکی و... را سرشار از ایده دانست که باید با کمک محققان و در جهت اهداف دانشگاه‎های نسل سوم، آنها را تبدیل به فناوری و ثروت کرد.

دکتر موسوی‎بهار بر توجه ویژه دانشگاه به محققان واقعی تأکید کرد و گفت: بخش عمده‌‎ای از هزینه‌ها به سمت تعداد معدودی از محققان با هدف استفاده از ظرفیت آنان سوق داده شده است.

رئیس دانشگاه از اعضای هیئت علمی دانشگاه که در حوزه پژوهش فعالیت چندانی ندارند خواست تا با ارائه ایده و بیان مشکلات، پژوهشگران و متخصصان علوم پایه را در تحقیقات حرفه‎ای یاری دهند تا با انجام اقدامات مشخص در مسیرهای تعیین شده، بتوان از این ایده‎ها برای تولید ابزار، رفاه، گشایش و فایده برای کشور بویژه در حوزه بالینی استفاده کرد.

وی از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران بخصوص پژوهشگران برتر و پرکار قدردانی کرد و کسب رتبه‎های برتر توسط دانشگاه را مرهون زحمات این عزیزان دانست.

در این مراسم، 10 پژوهشگر برتر دانشگاه، چهار پژوهشگر برتر دانشجویی، دو دانشجوی صاحب ایده برتر، دو پژوهشگر برتر کارمندی، دو مدیرمسئول مجله برگزیده دانشگاه، چهار صاحب ابداع و اختراع و فناور برتر دانشگاه بویژه دکتر رشید حیدری‎مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، پنج پژوهشگر برتر علوم بالینی، پنج پژوهشگر برتر علوم پایه و صاحبان یک پژوهشگر جوان هیئت علمی، یک پژوهشگر پراستناد و یک مقاله پژوهشی برگزیده قدردانی شدند.

انتهای پیام/د
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.