محمدی با بیان اینکه این عارضه بیشتر در محل های فشار استخوانی بررسی می شود، اظهار داشت: میخچه عموماً در کف پا (و نه در دستان) ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه جوانان به دلیل کاهش اختلال آناتومیک دچار میخچه پا نمی شوند، تاکید کرد: گاهی افراد هنگام درد در کف پا به افراد غیر متخصص مراجعه می کنند که آنان زگیل را با میخچه اشتباه می گیرند.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه درد در ناحیه دست زگیل است، تاکید کرد: جوانان در بیشتر دردها غالب موارد زگیل در کف پا را با میخچه اشتباه می گیرند.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه میخچه در محل های کف پا ایجاد می شود، بیان کرد: برداشت فشار مزمن از محل آسیب دیده از ایجاد میخچه پا جلوگیری می کند.
محمدی با بیان اینکه استفاده از لیزر، کوتر و یا ترایوتراپی برای درمان میخچه موثر است، عنوان کرد: با استفاده از قطره های میخچه زگیل برای درمان میخچه پا می توان استفاده کرد و یا گاهی نیاز به جراحی است.
وی با اشاره به اینکه برای کاهش درد میخچه می توان از محلول میخچه استفاده کرد، اظهار داشت: طبق دستورالعمل مصرف محلول میخچه، اول پا را در آب گرم قرار دهید و با استفاده از سنگ پا، کف پا را نرم کنید سپس میخچه را در آورید، اما اگر زیگیل باشد استفاده از سنگ پا باعث پخش و بیشتر شدن آن می شود.
وی به پوشیدن کفش های مناسب اشاره کرد و افزود: با تشخیص پزشک استفاده از کفی مناسب برای کفش مانع تحت فشار قرار گرفتن پا می شود.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه از مهمترین عارضه میخچه در پا ایجاد درد است، تصریح کرد: گاهی برای درمان اختلال آناتومیک پا باید به ارتوپد و در زمان درد در ناحیه کف پا به متخصص پوست مراجعه شود.
محمدی با بیان اینکه به دلیل فشارهای مزمن و وزن بالا، اختلال آناتومیک در افراد مسن بیشتر است، تاکید کرد: اختلال آناتومیک در این افراد باعث بروز میخچه در کف پا می شود.
وی با بیان اینکه میخچه بیشتر بین دو انگشت ایجاد می شود، تصریح کرد: کفش های تنگ، بزرگ و پاشنه بلند به دلیل اینکه به پا و انگشتان فشار زیاد و مضمن وارد می شود باعث ایجاد میخچه پا می شود.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه فشار کم در مدت زمان طولانی نیز باعث ایجاد میخچه می شود، بیان کرد: ایجاد درد، ناراحتی در کف پا، ناهنجاری های استخوانی و آناتومیکی و گاهی لنگیدن هنگام راه رفتن از عوارض میخچه پا است.
انتهای پیام/