وی افزود: تکرار واژههایی همچون کتاب، قلم، خواندن و علم در کتاب آسمانی قرآن و تأکید نزول نخستین سوره درباره خواندن بر پیامبر (ص) نشان از اهمیت کتاب و کتابخوانی و لزوم توجه به این مقوله است.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی لرستان گفت: کتاب به عنوان منبعی که حاوی معارف بشری است اذهان را برای خوب فهمیدن، بهتر اندیشیدن و در موضع صحیحتر قرار گرفتن آماده میکند .
وی افزود: یکی از راههای توسعه فرهنگی مسئله کتاب، کتابخوانی و ترویج مطالعه در جامعه به ویژه در بین جوانان و نوجوانان است که میتوان در نهایت با سنجش شاخصهای سرانه مطالعه، میزان تولید و مصرف اطلاعات و کالاهای فرهنگی بر میزان درصد توسعهیافتگی فرهنگی جامعه دست پیدا کرد.
جهانآرا با اشاره به بسیاری از فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت مطالعه کتاب و کتابخوانی گفت: نظر به فرمایشات مقام معظم رهبری توفیق عظیم در بین افراد جامعه را میتوان در انس با کتاب دید.
وی افزود: کتاب بزرگترین عامل پیشرفت، گسترش دانش و فرهنگ و ایجاد دوستی و تفاهم بین ملتها است.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی لرستان با بیان اینکه برای رسیدن به حداقلهای مناسب کتابخوانی گسترش دامنه خدمات باید به نحو شایستهای مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم لرستان شایسته خدمات بیشتری در حوزه کتاب و کتابخوانی هستند،افزود: استعدادهای فراوان استان لرستان با در دامان کتاب قرار گرفتن میتواند شکوفا شود.
جهانآرا گفت: بر این باور یقین دارم که با کمک خیران و سایر نهادهای فرهنگی و سازمانهای مردمنهاد از این ظرفیت فرهنگی برای رشد شاخصهای کتاب کتابخوانی تمام توان خود را به کار گیرم و تلاش در جهت ساخت و تجهیز کتابخانهها و دیگر فعالیتهای مربوطه را انجام دهم.
وی افزود: استفاده از ظرفیت عظیم خیران در زمینه ساخت کتابخانهها را از اولویتهای کار خود قرار میدهم.
انتهای پیام/م