سحر عابدینی متخصص تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: کدوتنبل سرشار از ویتامین A و مؤثر در پیشگیری از پیری است، آنتی اکسیدان های موجود در آن در مقابل سرطان محافظ هستند و فیبر کدو می تواند سطح کلسترول را در حالت مناسبی نگه دارد.
وی اظهار داشت: کدوتنبل سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را تسریع می بخشد، مصرف سبزی های نارنجی رنگ مانند کدو در آش و سوپ در فصل زمستان یا در کنار فلفل، پیاز قرمز و چغندر به شادابی پوست کمک می کند.
عابدینی ادامه داد: کدوتنبل به دلیل کالری پایین و کربوهیدرات کمی که دارد گزینه مناسبی برای رژیم غذایی است و با برخورداری از فیبرهای فراوان مدت طولانی در سیر نگهداشتن افراد نقش دارد.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: این سبزی با داشتن ویتامین E منبع خوب آنتی اکسیدان است که می تواند در کاهش التهاب و محافظت در برابر سرطان مؤثر باشد، همچنین ابتلا به بیماری آلزایمر را به تعویق می اندازد.
وی تاکید کرد: منیزیم موجود در کدوتنبل به درمان افسردگی کمک می کند. این ماده معدنی طبیعی احساس آرامش به ارمغان می آورد.
عابدینی یاد آور شد: کدو تنبل به دلیل وجود ویتامین های A و C سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری تقویت می کند.
انتهای پیام/