رضا قدیمی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: در مدل اقتصادی شهرداری تهران، مراکز بهاران به عنوان زیرساخت اقتصاد محلی برای توسعه کارآفرینی و ایجاد اشتغال محلی به شمار میروند که ورود معتادان در این مراکز ممنوع بوده و حضور در این مراکز فقط ویژه بهبودیافتگان تهرانی است، همچنین معتادان شهرستانی نیز به شهرهایشان بازگردانده میشوند.
وی در ادامه تصریح کرد: ورود معتادان پس از ترک به مجموعه بهاران به صورت داوطلبانه است و افراد در این مراکز پس از گذراندن دورههای کارآفرینی، حرفه آموزی، برگزاری جلسات مددکاری و مشاوره، برای ورود به بازارکار آماده میشوند.
قدیمی تأکید کرد: در حال حاضر 24 مرکز بهاران با ظرفیت 2 هزار و 300 نفر در پایتخت فعال بوده و قرار است که تا پایان امسال با افتتاح 20 مرکز دیگر حدود 2 هزار و 100 نفر به ظرفیت موجود افزوده شود، همچنین در مجموع ظرفیت این مراکز تا پایان سال 95 نیز 4 هزار و 400 نفر خواهد شد.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: طی 9 ماهه اخیر، بیش از یک هزار و 500 نفر در مراکز بهاران پذیرش شدند که شناسایی خانوادههای این افراد و تشویق آنان برای حضور و شرکت در جلسات مشاوره و مددکاری یکی از اهداف مهم این مراکز در راستای حمایتهای روانی و روحی مددجویان است.
انتهای پیام/