سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

خودداری از اتصال فلش مموری پیدا شده به رایانه

کارشناسان پلیس فتای استان مازندران در خصوص خطرات اتصال فلش USB پیدا شده به کامپیوتر های شخصی هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،به ‌تازگی تحقیقاتی توسط یک دانشگاه منتشر شده که نشان می‌دهد، نیمی از مردم زمانی که فلش‌ مموری گمشده‌ای را پیدا می‌کنند، در کمال نادانی آن را به رایانه ‌ی شخصی خود متصل می‌کنند.

اگر برای شما هم چنین اتفاقی رخ دهد، چه کار می کنید؟ آن را به دستگاه خود متصل می کنید یا آن را به نزدیک ترین سطل آشغال اطرافتان می اندازید؟

چندی پیش تیمی از هکران کلاه سیاه در دانشگاهی واقع در یکی از کشورهای اروپایی آزمایشی انجام دادند که در آن ۲۹۷ عدد فلش را در سراسر دانشگاه رها کردند. ( البته با اجازه ی دانشگاه این آزمایش انجام گرفت).

بر روی این فلش‌ مموری ها یکسری فایل HTML وجود داشت، که به شکلی تغییر داده شده بودند، که شبیه به فایل‌های عادی به نظر برسند؛ اما اگر شخصی پس از اتصال این فلش‌ مموری ها به رایانه ‌ی متصل به اینترنت خود، فایل‌های موجود بر روی این فلش‌ مموری ها را باز می‌کرد، محققان از این اقدام آن شخص آگاه می‌شدند.

نتایج حاصل از این آزمایش بدین صورت بود که ۴5% درصد از دانشجویانی که فلش ها را به دستگاه خود متصل کرده بودند، در داخل اطلاعات فلش به دنبال رد و نشانی از صاحب آن بودند، این رفتار انسانیت اشخاص را می رساند که در این میان، این نیت خوب می تواند به جاهای باریک ختم شود.

در خاتمه نتیجه می گیریم، که اگر شما به جای دانشجویان این دانشگاه باشید و یک فلش را بیابید چه می کنید؟ بهتر است که آن را به حال خود رها کنید.

اگر آن را بردارید و به دستگاهی متصل کنید شاید چیز خاصی جز دیدن عکس های شخصی یا اطلاعات بلا استفاده نبینید اما ممکن است در همان لحظه مورد هدف یک جنایتکار قرار گرفته باشید.

قرار دادن فلش به داخل دستگاه می تواند آسیب های جدی را به همراه داشته باشد، با این کار مهاجم می تواند به کامپیوتر شما دسترسی یابد و کلمات عبور شما یا همان پسوردهایتان را ردیابی کند. همچنین می تواند کامپیوتر شما را توسط باج افزار ها آلوده سازد.

برای یک مجرم سایبری دزیدن رمزعبور کارت اعتباری شما که در آن مقداری پول است یا باجی که توسط رمزگذاری اطلاعتتان دریافت می شود، می تواند یک معامله خوب محسوب شود و قطعا مبلغی که به جیب می زنند خیلی بیشتر از مبلغی است که برای گذاشتن تله ی فلش هزینه کرده اند. رنج 45 درصدی ذکر شده در بالا، نشان دهنده سودآوری این بیزینس برای مجرمان می باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.