به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، ولی تیموری مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه مسیر جاده هراز، گفت: شکل گیری موجی از شایعات مبتنی بر اهداف مختلف، اقدامی ناشایست در راستای تخریب زحمات و کوشش یکی از موثر ترین نوع تاسیسات گردشگری کشور به شمار می آید و سردرگمی و در نهایت نارضایتی هموطنان و گردشگران را در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی این فعالیت فقدان تشکل های حرفه ای در سطح استان ها است افزد: یکی از برنامه های در دست اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ساماندهی تشکل های حرفه ای در سطح کشور به شمار می آید.
وی گفت : علاوه بر نظارت های قوی و حمایت های تخصصی، بدون شک شاهد شکل گیری چنین شایعاتی نبوده و پاسخگویی بموقع و حرفه ای از سوی آنان انجا خواهد شد.
مهران حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز گفت: در حال حاضر طبق روال روزانه و نتیجه گزارش بازرسین کمیته تلفیقی نظارت بر تاسیسات گردشگری استان، اخبار کذب انتشار یافته به طور قطع رد می شود و مورد تایید نیست.
وی با بیان اینکه نظارت بر کلیه تاسیسات گردشگری به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی یکی از اصلی ترین اقدامات و برنامه های دائمی این اداره کل به شمار می آید افزود: کمیته تلفیقی مشترک نظارت بر تاسیسات گردشگری متشکل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و نیز سازمان صنعت، معدن وتجارت به صورت مستمر خدمات ارائه شده به گردشگران را ارزیابی و نظارت می کنند تا همواره رضایتمندی و احقاق حقوق هموطنان در سطحی شایسته محقق شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: بازدید روسا و کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و نیز شهرستان ها نیز تکمیل کننده روند مورد اشاره به شمار می آیند تا هدف غایی رضایتمندی گردشگران محقق شود.
وی از هموطنان خواست بدون توجه به اخبار کذب و شایعات اخیر در این زمینه، برای سفرهای خود برنامه ریزی کنند.
انتهای پیام/