به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، صدها نفر از طرفداران جنبش حماس در شمال نوار غزه روز جمعه و بعد از برگزاری نماز جمعه با برپایی تظاهرات در اردوگاه آوارگان «جبالیا»، تصمیم مقامات رژیم صهیونیستی را به ممنوعیت پخش اذان از بلندگوهای مساجد در قدس محکوم کردند.
این تظاهرات از مقابل مسجد «خلفاء» در مرکز اردوگاه آوارگان جبالیا آغاز شد و تظاهرکنندگان شعارهای ضد صهیونیستی سردادند.
از سوی دیگر، صدها نفر از اعراب ساکن سرزمینهای اشغالی، در منطقه رهط در جنوب فلسطین و صدها نفر دیگر در شمال این منطقه اشغالی، در مخالفت با این تصمیم مقامات صهیونیست تظاهرات کردند.
کمیته ای وزارتی ویژه بررسی قوانین در کابینه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه هفته گذشته پیشنویس قانون ممنوعیت پخش اذان از بلندگوها را فلسطین اشغالی تصویب کرد.
انتهای پیام/