سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

صدور کارت شناسایی برای تبعه های افغانی ساکن خوزستان

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی خوزستان گفت:برای تبعه های افغانی ساکن دراستان 2هزار و 500 کارت شناسایی صادرشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،حمید سیلاوی، مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی خوزستان دراین خصوص افزود: جهت تردد و اشتغال اتباع کشور افغانستان در محل زندگی، 2هزار و 500 تبعه ساکن در استان خوزستان شناسایی و برای این افراد کارت شناسایی صادرخواهد شد.

وی اضافه کرد: برای سهولت کار و جلوگیری از تردد اتباع افغانستان به اهواز به کمک فرمانداری شهرستان گتوند طرح شناسایی و صدور کارت در زمان تعیین شده وبصورت ویژه و طبق جدول زمانبندی شده صورت گرفت.

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی خوزستان ادامه داد: اطلاعات اولیه این اتباع وارد سیستم شده و با دریافت مدارک مورد نیاز از این افراد، جهت صدور کارت جدید به تهران ارسال شدند.

سیلاوی با بیان اینکه اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی جهت اشتغالزایی این افراد برنامه های خوبی در دستور کار قرار داده است افزود: برای اتباع کشور افغانستان ساکن درمهمانشهر بنی نجار شهرستان گتوندکارت کار صادر خواهیم کرد و در زمانی که کار فرمایی بخواهد از این اتباع استفاده کند طبق قانون کار امکاناتی را که برای یک ایرانی در نظر میگیرند برای یک تبعه افغانی نیزقرار خواهند داد.

وی بیمه کارگری، تسهیلات اشتغالزایی، درمان و بازنشستگی را از جمله مزایای صدور کارت کار در جهت رفاه برای اتباع افغانی عنوان کرد.

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی خوزستان گفت: اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی اصلا برنامه ای برای خروج این اتباع ندارد وتا زمانی که این اتباع با رضایت خودشان نخواهند ازکشور خارج شوند، در این شهرستان زندگی می کنند.

وی اضافه کرد: استان خوزستان به لحاظ اقامت اتباع کشورافغانستان از استانهای ممنوعه محسوب می شود و گتوند تنها شهرستان مجاز به لحاظ اقامت دراین استان است وطبق کنوانسیون 1952 باید از این اتباع پذیرایی کنیم.

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی خوزستان در پایان افزود: بعضی از این اتباع درگذشته به صورت داوطلب به کشور افغانستان باز گشتند و برخی دیگر از این اتباع نیز داوطلب شده اند تا به کشور ثالث مهاجرت کنند.

انتهای پیام/م
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.