سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

درجه بندی 439 واحد خبازی آمل

طرح جامع درجه بندی واحدهای خبازی شهرستان آمل به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حامد ساروی مسئول نمایندگی غله شهرستان آمل گفت : درراستای طرح جامع نان سالم و ارتقای کمی و کیفی خبازی ها، کلیه نانوایی های شهرستان آمل توسط شرکت غله و با مشارکت فرماندار، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت و معدن و تجارت و اتحادیه خبازان شهرستان درجه بندی شده است.

وی افزود: 439 واحد خبازی آمل درجه بندی شد، که از این تعداد یک واحد مجتمع و یک واحد فانتزی است.

مسئول نمایندگی شهرستان آمل گفت: براساس شاخصه های ارزیابی تعداد 3 واحد از خبازی های آمل درجه یک شدند.

حامد ساروی افزود: تعداد 116 واحد از خبازی های شهرستان آمل درجه 2 و 234 واحد درجه 3 و 86 واحد نیز درجه 4 است.

وی گفت: امتیازبندی بر مبنای شاخصه های ارسالی مرکز پژوهشکده غلات ایران شامل وضعیت ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از کیفیت نان انجام گرفت.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.