دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل،گفت: کمکهای نظامی و مالی برخی کنشگران منطقه به گروههای تروریستی در سوریه به وخیمتر شدن اوضاع در این کشور و منطقه منجر گشته است.
به گزارش
حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت، بنیاد حسین اف سفیر جمهوری آذربایجان در تهران عصر امروز (چهارشنبه 26 آبان ماه) با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل دیدار و گفت وگو کرد.
امیرعبداللهیان در این دیدار با تأکید بر اهیمت نقش مجالس در توسعه و گسترش مراودات میان دو کشور گفت: مجالس دو کشور میتوانند به عنوان حامی و تسهیل کننده مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین نقش بارزی را ایفا نمایند.
دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل برقراری ثبات و امنیت در منطقه را از اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: تداوم گفتوگوها و رایزنیهای پارلمانی در مجامع منطقهای و بینالمللی با جمهوری آذربایجان و دیگر کشورها منطقه میتواند به تثبیت آرامش و امنیت در منطقه کمک فراوانی نماید.
وی خاطر نشان کرد: تحولات منطقه به سمتی در حال حرکت است که باید کشورهای منطقه واقعیات را در نظر داشته باشند.
امیرعبداللهیان با اشاره به بحران سوریه تصریح کرد: تمرکز بر راهحل سیاسی تنها راه حل بحران سوریه میباشد و کمکهای نظامی و مالی برخی کنشگران منطقه به گروههای تروریستی در سوریه به وخیمتر شدن اوضاع در این کشور و منطقه منجر گشته است.
دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل در پایان بر توسعه و گسترش همکاریهای اقتصادی و تجاری و اجرایی شدن پروژههای مشترک فیمابین تأکید کرد.
در ادامه این دیدار بنیاد حسین اف سفیر جمهوری آذربایجان در تهران با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی میان دو ملت گفت: اشتراکات دینی و تاریخی میان آذربایجان و ایران پشتوانه محکمی برای ارتقاء سطح مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین میباشد.
سفیر جمهوری آذربایجان در تهران با ابراز خرسندی از روند رو به رشد مناسبات اقتصادی آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران افزود: تکمیل و راه اندازی پروژههای مشترک اقتصادی میتواند به تحکیم و تقویت مراودات میان دو کشور کمک فراوانی نماید.
بنیاد حسین اف در پایان تشکیل گروههای دوستی پارلمانی در مجالس ایران و آذربایجان را نشانه علاقمندی مقامات عالیرتبه سیاسی و پارلمانی برای توسعه هر چه بیشتر ارتباطات در عرصههای مختلف به ویژه روابط پارلمانی فیمابین دانست.
انتهای پیام/