سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

تولید سالانه 15 هزار تن انگور در تیران و کرون

سالانه 15 هزار تن انگور در شهرستان تیران و کرون تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: هزار و 250 هکتار از باغات شهرستان تیران و کرون زیر کشت درخت های انگور است که سالیانه 15 هزار تن انگور از این باغات برداشت می شود.

محسن حاج عابدی، افزود: انگور تولید شده در مصارف عمومی مردم این شهرستان، عرضه در بازارهای محلی و شهرستان های استان اصفهان استفاده می شود .

وی با اشاره به تولید شیره انگور، بیان داشت: 20درصد از انگور شهرستان امسال برای تهیه شیره و کشمش استفاده می شود .

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه شیره انگور نیز به بخش های دیگر استان عرضه می شود، گفت: شیره انگور برای تهیه شربت شیره، تهیه کیک شاهدانه و مصرف روزانه استفاده می شود .

حاج عابدی انگور را محصول انحصاری شهرستان تیران و کرون اعلام و عنوان کرد: این محصول در شهرستان تیران و کرون به دلیل آب و هوا و خاک باغات دارای ویژگی خاصی است.



انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.