سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آتش زدن خانه‌های مسلمانان روهینگیا در غرب میانمار/ دولت به اتخاذ تدابیری برای اجرای عدالت فراخوانده شد

سازمان دیدبان حقوق بشر، تصاویری را از آتش زدن خانه‌های مسلمانانِ ستمدیده روهینگیا در غرب میانمار منتشر کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بخش فارسی پایگاه اینترنتی شبکه پرس تی وی، هم‌زمان با ادامه سرکوب مسلمانانِ روهینگیا در میانمار، تصاویر ماهواره‌ای جدید از آتش زدن صدها ساختمان متعلق به آنها در روستاهای غربی این کشور حکایت دارند. 

سازمان دیدبان حقوق بشر روز یکشنبه (23 آبان) تصاویری را از آتش زدن خانه‌های مسلمانانِ روهینگیا در غرب میانمار منتشر کرده است.

بررسی این تصاویر که (20 آبان 95) گرفته شده است، نشان می‌دهد بیش از 400 دستگاه ساختمان در سه روستای مسلمان‌نشین آتش زده شده است.

براد آدام، مدیر بخش آسیا در دیده‌بان حقوق بشر، گفت: «این تصاویر جدید نشان می‌دهد سطح تخریب از آن‌چه ما در ابتدا فکر می‌کردیم بسیار فراتر بوده است.»

مدیر آسیای دیدبان حقوق بشر در بیانیه‌ای، مقام‌های دولتی میانمار را به اتخاذ تدابیر فوری برای اجرای عدالت و تامین امنیت قربانیان فراخواند.

ایالت راخین در شمال میانمار که زادگاه اقلیتِ مسلمانان است بعد از حمله افراد ناشناس به چند پاسگاه پلیس مرزی، تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد. 

دولت میانمار، مسلمانان را مسئول این حملات عنوان کرده است.

نیروهای دولتی میانمار از ماه گذشته در ادامۀ حملات خود علیه مسلمانان ده‌ها نفر از آنها را کشته و ده‌ها نفر را بازداشت کرده‌اند.

در تازه‌ترین مورد از حملات علیه مسلمانان، روز شنبه شش نفر در حملات بالگردهای نیروهای ارتش میانمار کشته شدند.

بنا به گزارش سازمان ملل، مسلمانان میانمار یکی از ستمدیده‌ترین گروه‌ها در جهان هستند. میانمار از دادن حق شهروندی کامل به این مسلمانان که بیش از 1.3 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، خودداری می‌کند.

در سال‌های اخیر، شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا به دلیل حملات بودائیان افراطی به‌ویژه در ایالت راخین کشته و یا آواره شده‌اند.

در پی خشونت علیه مسلمانانِ روهینگیا، بسیاری از آنها به کشورهای همسایه ازجمله تایلند، مالزی و اندونزی پناه برده‌اند. 

در سال 2012، خشونت مرگبار گروه‌های افراطی علیه مسلمانان روهینگیا به اوج رسید و درنتیجۀ این خشونت‌ها، چندین روستا به‌طور کامل در آتش سوخت و موجب شد تا ده‌ها هزار مسلمان در اردوگاه‌های موقت ساکن شوند.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۳ آبان ۱۳۹۵
رییس جمهور میانمار کیست ، به ایران دعوت شود ، محترم شمرده شوده ، با وی صحبت شود . حادثه تمام کند .