سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار جدی؛

شاید باورتان نشود، ولی این میوه‌ها سرطان‌زا هستند+ روش شناسایی

اگر نگران سلامتی تان هستید و به خوردن میوه علاقه دارید "میوه‌های واکس خورده" نخرید، زیرا با خوردن آن سرطان به جانتان می‌افتد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛میوه ها در رژیم غذایی سالم جایگاه ویژه ای دارند اما نکته مهم در مصرف میوه ها نبود سم و مواد شیمیایی مضر کشاورزی است. بسیاری از این سموم شیمیایی، آفت کش ها و واکس های مورد استفاده برای سلامت بدن مضر بوده  و حتی سرطان زا نیز هستند.
 
یکی از مواد شیمیایی که برای حفظ بهتر و طولان مدت میوه، بازار پسندی و فروش بهتر استفاده می شود  واکس است. این ماده شیمیای ازموادی تشکیل شده که روغن موتور از مشتقات آن ساخته می شود. این موم یا واکس برای بدن ما بسیار خطرناک و سمی بوده و تهدید کننده سلامت و جان انسان است و در طی فرآیند انتقال موجب حذف واکس طبیعی میوه می شود.
 
ما به شما یک تست معرفی می کنیم که به کمک آن می توان از وجود واکس بر روی میوه آگاه شوید. در این روش کافی است که آب داغ را بر روی سیب بریزید و اگر این میوه واکس خورده و سرطان زا باشد مواد سفیدی روی آن ظاهر می شود.
 
تولید کنندگان این ماده ادعا می کنند که این واکس باکتری و قارچ ها را از میوه دورمی کند اما واقعیت این است که این ماده با تغییر رنگ میوه ها آنها را جذاب تر کرده و خوشمزه تر جلوه داده و موجب ترغیب خریداران می شود.
 
پس از جنجال های زیادی که در خصوص استفاده واکس و مضرات آن به وجود آمد، تولیدکنندگان مجبور شدند مواد تشکیل دهنده این ماده شیمیایی را فاش کنند که در نتیجه تحقیقات مشخص شد واکس میوه دارای ترکیبات سمی و آلرژی زا است. 
 
علاوه بر این، واکس میوه سرشار از مواد نگهدارنده، رنگ های مصنوعی و قارچ کش است که متاسفانه همه این مواد به عنوان ترکیبات سرطان زا شناخته شده اند البته به تازگی برخی شرکت های تولید کننده واکس هایی را از ترکیبات طبیعی موم عسل، رزین چوب و موم نخل(از برگ درخت نخل) تولید کرده اند که همان خاصیت های ضد باکتری و قارچ را داشته و به نگه داری بهتر آن نیز کمک می کند.
 
اگر به طور کلی ترجیح می دهید که هیچ ماده مصنوعی بر روی میوه هایی که می‌خورید وجود نداشته باشد باید هر میوه را فقط  در همان فصل برداشت خریداری کنید.
 
منبع:fhfn.org
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.