سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ از شعارهای انتخاباتی‌اش عقب‌نشینی کرد

رئیس‌جمهوری جدید آمریکا در مصاحبه‌ خود پس از انتخابش از مواضع قبلی و شعارهای انتخاباتی‌اش عقب‌نشینی کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه اختصاصی روزنامه وال استریت ژورنال با وی گفت قصد دارد بخش هایی از قانون بهداشت مورد نظر دولت باراک اوباما را حفظ کند.

دونالد ترامپ همچنین گفت او ایجاد تغییرات در بخش هایی خاص از قانون حمایت از بیمار و مراقبت مقرون به صرفه را مد نظر دارد که این اقدام نشانه ای احتمالی از مصالحه پس از پویشی محسوب می شود که او بر اساس آن، بارها وعده داده بود قانون مراقبت های بهداشتی 2010 را لغو خواهد کرد.

ترامپ در نخستین مصاحبه خود از زمان انتخابش به عنوان رئیس جمهور آمریکا در اوایل این هفته گفت یکی از اولویت های او تغییر «سریع» طرح بهداشت مورد نظر باراک اوباماست که به گفته ترامپ آنقدر ناکارآمد و پرهزینه است که «شما نمی توانید از آن استفاده کنید.»

پس از آن که اوباما در دیدار روز سه شنبه در کاخ سفید از ترامپ خواست در روند لغو این قانون تجدید نظر کند،‌ او برای حفظ دست کم دو بند از این قانون تمایل نشان داد.
ترامپ گفت به سبب شرایط کنونی بیماران و بندی که به والدین اجازه می دهد سال ها پوشش بیمه ای اضافی برای فرزندان خود بر اساس سیاست های بیمه ای خود فراهم کنند، از ادامه ممنوعیت علیه شرکت های بیمه که اقدام به بیمه نمی کنند، حمایت می کند. ترامپ گفت: «من به انجام دادن این اقدام بسیار علاقه دارم.»

اولویت‌های فوری رئیس جمهور منتخب

رئیس جمهور منتخب آمریکا همچنین گفت دیگر اولویت های فوری او طی چند هفته نخست ریاست جمهوری اش، حذف نظارت دولت بر نهادهای مالی است تا بدین ترتیب، «بانک ها بار دیگر بتوانند وام دهند» و مرزها نیز در مقابل ورود مواد مخدر و مهاجران غیر قانونی بسته شود.

او گفت از طریق اجرای طرح های زیرساختی سراسری اقدام به ایجاد اشتغال خواهد کرد و مراودات تجاری بین المللی را نیز بهبود خواهد بخشید. او همچنین گفت احتمالا با اعمال تعرفه بر محصولات شرکت های آمریکایی که به خارج منتقل شده اند و کاهش انگیزه آنها برای انتقال شرکت ها به خارج، فرصت های شغلی در آمریکا را حفظ خواهد کرد.

مرهمی بر شکاف‌های جامعه

ترامپ در پی پویشی که او بر اساس آن به سبب اظهارات تند و خشمگینانه اش مورد انتقاد قرار گرفت و همچنین دوره پس از انتخابات که با برگزاری اعتراضات ضد ترامپ در شهرهای زیادی همراه شد، گفت متحد نگه داشتن کشور از اولویت بسیار بالایی برای او برخوردار است.

ترامپ گفت:‌ «من کشوری می خواهم که اعضای آن یکدیگر را دوست دارند. من می خواهم بر این موضوع تأکید کنم.» او گفت بهترین راه برای کاهش تنش ها «ایجاد فرصت های شغلی است.»

ترامپ در پاسخ به سوالی در این باره که آیا فکر می کند اظهاراتش در کارزار انتخاباتی بسیار شدید اللحن بود، گفت خیر.

ترامپ گفت هم اکنون رویکردی مثبت تر اتخاذ خواهد کرد. او خاطرنشان کرد سخنانش در صبح روز چهارشنبه پس از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا و همچنین اظهاراتش در دیدار با باراک اوباما در روز پنجشنبه در کاخ سفید درست بود. او گفت:‌ «اما اکنون شرایط متفاوت است.»

او از پاسخ دادن به سوالی در این باره که آیا به وعده انتخاباتی اش عمل خواهد کرد و یک دادستان را مأمور تحقیقات درباره هیلاری کلینتون، رقیب انتخاباتی اش بر سر استفاده از سرور شخصی برای ارسال ایمیل هایش در زمان تصدی وزارت امور خارجه خواهد کرد، طفره رفت و گفت:‌ «این چیزی نیست که زیاد به آن فکر کنم زیرا می خواهم موضوعات مربوط به بهداشت و درمان، اشتغال، کنترل بیشتر، و اصلاحات در قانون مالیات ها را حل و فصل کنم.»

او همچنین گفت:‌ «قانون موسوم به اوباماکِر اصلاح، لغو و یا تعویض خواهد شد.»

ترامپ از اشاره به مهمترین اولویتش پس از در دست گرفتن قدرت خودداری کرد و گفت:‌ «من اولویت های نخست زیادی را مد نظر دارم.»

نقش اصلی مایک پنس

او در عین حال گفت به شدت بر روی مایک پنس معاون خود -که تجربه حضور یک دهه در کنگره را قبل از بر عهده گرفتن سمت فرمانداری ایندیانا دارد- حساب می کند.
او گفت:‌ «پنس نقشی مهم ایفا خواهد کرد. او از قابلیت های بسیاری برخوردار است.»

او گفت از پنس خواسته است مسئولیت رتق و فتق «زمینه های مختلف سیاست» را بر عهده بگیرد و «به شدت در مسئله مراقبت های بهداشتی دخیل باشد.» او همچنین گفت پنس «رابط» او در گنگره خواهد بود. ترامپ افزود پنس و پل رایان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از ویسکانسین با یکدیگر دوست هستند.

دریافت نامه‌ای "زیبا "از پوتین

ترامپ در زمینه سیاست خارجی نیز گفت با بیشتر مقامات گفتگو کرد اما او هنوز با شی جین پینگ رئیس جمهور چین صحبت نکرده است. او گفت نامه‌ای «زیبا» از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دریافت کرد.

رویکرد ترامپ در قبال ایران و سوریه

ترامپ همچنین از تغییر آنچه او آن را سیاست کنونی دولت اوباما در تلاش برای یافتن گروه های مخالف میانه رو سوری در جنگ داخلی این کشور خواند، خبر داد و گفت: «من رویکردی متفاوت از بسیاری از افراد در ارتباط با سوریه دارم.»

او گفت تمرکز او بیشتر بر مبارزه با داعش در سوریه معطوف خواهد بود تا بر کنار زدن بشار اسد رئیس جمهور سوریه از قدرت.

ترامپ گفت:‌‌ «رویکرد من این بود که شما در حال جنگ در سوریه هستید، سوریه در حال مبارزه با داعش است و شما باید از شر آن خلاص شوید. روسیه هم اکنون در مجموع با سوریه هم پیمان است و ما هم اکنون ایران را داریم که به سبب اقدامات ما در حال قدرتمند شدن است و با سوریه هم پیمان است. هم اکنون ما در حال حمایت از شورشیان علیه سوریه هستیم و هیچ ایده ای در این باره نداریم که این افراد چه کسانی هستند.»

او گفت اگر آمریکا به اسد حمله کند، «ما باید با روسیه و سوریه بجنگیم.»

ترامپ در ارتباط با اوضاع بین اسرائیل و فلسطینیان نیز که به گفته ترامپ، «جنگی است که پایانی ندارد» گفت امیدوار است بتواند به حل و فصل کشمکش بین آنها کمک کند.

او گفت:‌ «توافق نهایی همین است. من به عنوان یک میانجی، می خواهم کاری را بکنم که کسی نمی تواند بکند. و ما باید این کار را به خاطر بشریت انجام دهیم.»

سیاست داخلی

ترامپ در زمینه سیاست داخلی، گفت که به تمرکز بر قانون اصلاح وال استریت و حمایت از مصرف کننده موسوم به داد-فرانک مشتاق است. او گفت:‌ «ما باید از شر آن خلاص شویم یا ابعاد آن را کوچک تر سازیم. بانک ها قادر به دادن وام نیستند. این قانون سبب شده است کشور ما غیر رقابتی شود. این قانون رشد اقتصادی را کند کرده است.»

او گفت افرادی که پول دارند تحت تأثیر مقررات مالی فزاینده قرار ندارند. ترامپ گفت:‌ «من می توانم پول قرض دهم. افراد خوبی وجود دارند اما برای ایجاد یک کسب و کار یا گسترش آن به پول نیاز دارند اما نمی توانند از بانک ها استقراض کنند.»

منبع: تسنیم

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.