به گزارش خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی مزاری حسینی مدیر مسئول خبرگزاری صدای افغان عصر روز گذشته در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات تهران با بیان اینکه رسانههای قوی در افغانستان و خط خبری آنها توسط کشورهای غربی سازمان یافته است و در جهت انعکاس افکار عمومی و منافع ملی ملت افغانستان حرکت نمیکنند، اظهارداشت: با تغییر رئیس جمهور آمریکا این سیاستها در افغانستان پیگیری خواهد شد چرا که برنامههای آمریکا در افغانستان برای درازمدت چیده شده و تغییر نخواهد کرد بنابراین حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان همچنان ادامه خواهد داشت.
وی حضور خارجیها در افغانستان را از عوامل نابسامانی این کشور عنوان کرد و افزود: این کشورها ادعای مبارزه با تروریست در افغانستان را دارند و به بهانه کمک به دولت افغانستان، بازسازی و ایجاد دموکراسی وارد افغانستان شدند در حالی که شعارهایشان محقق نشد و برخلاف آن عمل و در جهت منافعشان عمل کردند.
وی افزود: این نیروها به بهانه آزادی جریانها و احزاب اسلامی را که جز مجاهدین هستند جنگطلب معرفی و آنها را مورد حمله قرار دادند نیروهای بیگانه در ایجاد ترور، ناامنی، ایجاد اختلاف، فساد اداری و ترویج کاشت و برداشت مواد مخدر در افغانستان موثر عمل کردند.
مدیر مسئول خبرگزاری صدای افغان تاکید کرد: تا نیروهای خارجی در افغانستان هستند این کشور روی آرامش را نخواهد دید.
حجتالاسلام مزاری تصریح کرد: هواپیماهای آمریکایی غیرنظامیان و مردم بیدفاع شهرها را به بهانه کشتن تروریستها و طالبان میکشند و عروسیها در افغانستان را به عزا تبدیل می کنند.
وی اضافه کرد: هدف آمریکاییها این است که با اشغال افغانستان بتواند چهار کشور روسیه، چین، ایران و هند را زیر نظر بگیرد و مانع قدرت گرفتن اقتصاد این کشورها شود.
رئیس خبرگزاری صدای افغان در ادامه درباره رسانههای فعال در افغانستان گفت: رسانهها در افغانستان را میتوان به سه دسته تقسیم کرد آنهایی که قوی نیستند که اخبار را با تحلیل و جهت دهی خاصی و با جزییات منعکس میکنند و به نفع منافع دینی و ملی افغانستان فعالیت می کنند. دسته دوم رسانههایی هستند که مطالب را به خوبی منعکس میکنند اما سیاست مشخصی را دنبال نمیکنند و دسته سوم رسانههایی هستند که از نهادهای خارجی پول دریافت میکنند و تحت تاثیر کشورهای غربی هستند و در راستای منافع آنها عمل میکنند.
حجتالاسلام مزاری در بخشی از صحبت های خود در رابطه با مشکلات داخلی افغانستان گفت: سیاست های دولت فعلی و دولت قبلی افغانستان در رابطه با کشورهای مداخله گر سیاست روشن و مشخصی نبوده است، برای نمونه در رابطه با سیاست های پاکستان دولت افغانستان موضعگیری می کند اما جای که لازم است اقدامات قاطعانه انجام نمی دهد و تنها به سازمان ملل متحد شکایت می کند.
وی در رابطه با اینکه چرا آمریکا نمی خواهد در افغانستان امنیت برقرار شود، خاطرنشان کرد: امضای پیمان امنیتی و استراتژیک یکی از اهداف حضور آمریکایی ها بود تا توسط افغانستان بر سایر کشورهای منطقه اشراف داشته باشند.
مدیر مسئول خبرگزاری آوا ادامه داد: آمریکایی ها تنها صلح و ثبات را در افغانستان حاکم نکردند بلکه افغانستان رو به عقب رفت و بابحران مواجه شد، بحث ناامنی در چند سال اخیر گسترس یافته و حتی در کابل پایتخت ابن کشور شاهد این نا امنی ها بوده ایم.
انتهای پیام/