آقای
میر صادقی فرماندار راور در حاشیه بازدید از چند نانوایی هدف از درجهبندی نانواییها را بالا بردن کیفیت نان دانست و گفت:شهرستان راور توانسته، گامهای مثبتی در این زمینه که گامی برای سالمسازی تولید و کمک به سلامت مردم است، بردارد.
میرصادقی
با بیان اینکه شهرستان راور در مسیر زائرین حضرت امام رضا (ع) قرار دارد و همچنین
جمعیت 42 هزار نفری شهرستان سعی دارد نان با کیفیتی تحویل مردم دهد .
وی
تصریح کرد: یکی از کالاهایی که در سبد غذایی مردم با هر نوع درآمدی وجود دارد، نان
است که توجه به بهداشت آن ضروری است و شاهدیم که مطالبهگری مردم در حوزه تقاضای نان با کیفیت زیاد است.
وی
درجه بندی نانوایی ها را گامی رو به جلو در راستای افزایش کیفیت نان برشمرد و گفت:
با افزایش مطالبه گری مردم برای داشتن نان با کیفیت، نانوایی ها نیز به سمت عرضه
نان با کیفیت رفته اند.
فرماندار
راور اضافه کرد: یک نانوایی از نظر ساختار، نوع و نحوه پخت، استفاده از روپوش،
توجه به کیفیت نان و ساعت پخت باید نکات لازم را رعایت کند.
مجید
نژادبیگلری مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان نیز در بازدید از تعدادی از نانوایی
های شهرستان راور افزود: یکی از اهداف درجه بندی نانوایی ها رساندن نان سالم به
دست مردم در راستای اجرای طرح نان سالم است.
وی
اظهار کرد: هدف از اجرای طرح نان سالم ساماندهی نانوایی ها، افزایش کیفیت و رقابت
بین نانوایان است تا نتیجه مطلوب در کیفیت نان به دست آید.
وی
با بیان اینکه نانوایی های استان کرمان هر ساله اواخر شهریور و اسفند ماه پایش می
شوند گفت: نانوایی ها در طرح درجه بندی بر اساس کیفیت نان تولیدی نمرات یک تا 100
و درجه های برنزی ، نقره ای و طلایی دریافت می کنند.
نژادبیگلری
با اشاره به اینکه اجرای طرح نان سالم از سال 93 در استان کرمان آغاز شده است گفت:
هدف دیگر این طرح درجه بندی نانوای های این استان بود.
وی
مدت اعتبار درجه نانوایی ها را شش ماه اعلام کرد و افزود: 2 هزار و 500 واحد
نانوایی در کل استان کرمان وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 100 واحد نانوایی
دولتی و یارانه پز و بقیه نیز آزادپز هستند.
درپایان
نژاد بیگلری گفت: از بازدید 8 نانوایی شهرستان راور ، 4نانوایی حائز درجه رتبه
بندی شده که یک نانوایی درجه نقره ای و3 نانوایی دیگر درجه برنزی کسب کردند .
انتهای پیام/ی